2777
2789

عسلی

سبز 

کلئوپاترا گری خیلی طبیعیه

کلا ابی به هیچ عنوان نگیر

خواستی هم بخری چک کن تو اینستا ببین طبیعیه یا نه رو چشم مردم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
عسلیسبز کلئوپاترا گری خیلی طبیعیهکلا ابی به هیچ عنوان نگیرخواستی هم بخری چک کن تو اینستا ببین طبیعیه ...

ممنونممم🤍

دور مشکی یا ساده خوبه ؟

بنظرتون کدوم از رنگایی ک گفتین بهتره 

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونممم🤍دور مشکی یا ساده خوبه ؟بنظرتون کدوم از رنگایی ک گفتین بهتره

چشمای خودت چه رنگیه قهوع ای روشن یا تیره؟

خودت چه رنگی دوست داری 

بستگی داره خودت دوست داری مثلا نزدیک به رنگ چشمت باشه یا نه 

ببین سبزم داریم تا سبز

من خودم سبز داشتم روشن روشن 

سبز تیره داشتم اینقدر طبیهی بود هیچکس نفهمید لنزه برند معروف و خاصی هم نبود 

بنظر خودت سبز بهت میاد یانه اگر فکر میکنی میاد سبز بگیر 

سبز روشن هم نگیریا 

دور مشکی نگیر ساده بهتره 

هر برندی خواستی بگیری هر رنگی بزن اینستا چک کن اول رو چشما حتما بهت تاکید میکنم چنین کاری کنی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
چشمای خودت چه رنگیه قهوع ای روشن یا تیره؟خودت چه رنگی دوست داری بستگی داره خودت دوست داری مثلا نزدیک ...

مرسی عزیزم 

چشای خودم قهوه‌ای تیرس

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
مرسی عزیزم چشای خودم قهوه‌ای تیرس

منم قهوه ای تیره اس سبز میزارم

بیشتر ببینید