2777
2789
عنوان

چیستی خدا

235 بازدید | 38 پست

خدا علم نداره،خدا قدرت نداره،خدا جلال نداره!

شاید در نظرتون این موضوع کفر بنظر بیاد ولی خوب قابل اثباته

میدونید که خدا در ذاتش نباید نیاز به علت یا آفریننده داشته باشه درسته؟خوب جواب به طبع باید مثبت باشه

همین موضوع باعث میشه خدا عناصر تشکیل دهنده نداشته باشه و بسیط باشه(ساده و یکپارچه) چرا چنین چیزی میگم؟

ببینید مثلا آب رو در نظر بگیرید که ترکیبشH2O هست

آب از این عناصر تشکیل میشه و هر کدوم از این عناصر به تنهایی آب نیستن به عبارتی آب وجودش نیازمند به بودن این عناصر پیش از خودشه

بنابراین خدا هم نمیتونه از چیزی جز خودش ساخته شده باشه چون در این صورت اون چیز باید پیش از خدا وجود می داشت و خوب خدایی خدا نقض میشه

حالا چرا گفتم خدا علم نداره؟چون که اگه بگیم خدا دارای علم است یعنی اساسش چیز دیگه ست و علم ازش جداست و یعنی علم یا سایر صفاتش جزو عناصر تشکیل دهنده ش هستند و در این صورت بی نیاز بودن خدا نقض میشه

ابن سینا در همین مسئله(عدم علم به جز در وجود خدا)با مذهبیون به مشکل برخورده بود 

عرفا هم همین نظرو دارن اونا به جای اینکه بگن صفات خدا میگن اسامی خدا تا این دو دستگی ایجاد نشه

خدا فقط خداست و در عین حال خود علمه خود قدرته خود محبته و...

بنابراین میتونیم بگیم خدا علم نداره خدا خود علمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم نظرمو بگم متاسفانه اما اینکه خدا علم داره یا خود علمه چه اهمیتی داره

خوب اهمیت مادی نداره حقیقتا

بخاطر همینه که خیلی از فلاسفه جدید غرب کلا خدا رو نقض کردن بخاطر بی اهمیت بودنش

ولی شناخت خدا باعث روشن تر شدن مسیر درونی انسان میشه

خوب اهمیت مادی نداره حقیقتابخاطر همینه که خیلی از فلاسفه جدید غرب کلا خدا رو نقض کردن بخاطر بی اهمیت ...

شناخت ذهن باعث قدرت درونی میشه چیزی خارج از ذهنت نمیتونه بهت کمک کنه من حرف زیاد دارم اما نمیشه زد موفق باشی عزیزم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
شناخت ذهن باعث قدرت درونی میشه چیزی خارج از ذهنت نمیتونه بهت کمک کنه من حرف زیاد دارم اما نمیشه زد م ...

دوست دارم حرفاتونو بشنوم حتی اگر بر ضد تمام عقایدم باشه و بفهمم کلا راهو اشتباه کردم

اگه اینجا نمیتونین بگین میتونید پیام بدید

حقیقتا من در جست و جو حقیقتم و تعصبی سر عقایدم ندارم

و اگه نمیشه خیلی خیلی خوشحال شدم از گفت و گو باهاتوم

میخوای با ذهن ناقص انسان خدارو بشناسی؟

انسان نمیتونه خدا رو به طور کامل بشناسه در هر حالتی 

ولی به این معنی نیست که هیچی ازش نمیتونه بشناسه

انسان میتونه بشناسه ولی همه حقیقت رو نه

بخش محدودی ازش رو

دوست دارم حرفاتونو بشنوم حتی اگر بر ضد تمام عقایدم باشه و بفهمم کلا راهو اشتباه کردماگه اینجا نمیتون ...

قرار نیست همه یه شکل فکر کنیم مهم اینه که اگه خدا رو به این شکلی که توصیف کردی قبول داری آرامش داشته باشی...منم سعی میکنم به روش خودم آرامش داشته باشم دوست عزیزم  

قرار نیست همه یه شکل فکر کنیم مهم اینه که اگه خدا رو به این شکلی که توصیف کردی قبول داری آرامش داشته ...

نه خوب این منفعت گراییه

و آرامش من با این رویکردم در زمانیه که حقیقت رو داشته باشم

فکر نکنید من یه انسان مذهبی هستم که بر سر عقایدم پافشاری میکنم

من فقط یه چیز میدونم و اونم اینه که باید بدونم

انسان نمیتونه خدا رو به طور کامل بشناسه در هر حالتی ولی به این معنی نیست که هیچی ازش نمیتونه بشناسها ...

همین بخش محدود مارو گمراه میکنه یا بهتره بگم قسمت مجهولش قسمت معلومش را به گمراهی میکشه نباید به قعر و بحر ماجرا فکر کرد

برفرض اینکه تونستی خدا را بشناسی بعداز شناخت دیگه به درد این دنیا نمیخوری به دردسرای حیلی زیادی میفت ...

نه خوب با این شرایطی که شما میگید راه بیشتر فلاسفه و عرفا تباهیه

و شاید تباهی از نظر مردم و کمال در راه حقیقت

من کمال در راه حقیقت رو به رسوایی در نظر مردم ترجیح میدم

نه خوب این منفعت گراییهو آرامش من با این رویکردم در زمانیه که حقیقت رو داشته باشمفکر نکنید من یه انس ...

فکر میکنی خدا و دین و مذهب برای چیه؟ فکر میکنی خدا انسان رو خلق کرده یا انسان خدا رو... من مثل شما فکر نمی‌کنم و ترجیح میدم دیگه کامنتی نذارم