2777
2789
عنوان

به مامانم میگم

241 بازدید | 26 پست

الان دقت کردم بهش دیدم این دو سه روزه از ناحیه شکم خیلی زیاد چاق شده بهش میگم برو دکتر ناراحت میشه...الان من چیکارش کنم!؟

بعد خودش همیشه میگه دلم میخواد وزن کم کنم... من رد دادم کلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن بره بالاتر چربی شکمی زیاد میشه بلاخره دختر جوان نیست سوخت و ساز بدن پایین اومده نباید ناراحتش کنی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مزایا لاغری بهش بگید

خودش کلا میگه میخوام وزن کم کنم تنها کاری که میکنه غذا کم میخوره بهش میگم برو ورزش بدش میادمیگم برو دکتر بدش میاد نمیدونم چیکار کنم به خدا

سن بره بالاتر چربی شکمی زیاد میشه بلاخره دختر جوان نیست سوخت و ساز بدن پایین اومده نباید ناراحتش کنی

خب همین دیگه من دلم نمیخواد ناراحتش کنم ..من نگم بقیه میگن ...خودش میره تو آینه نگا میکنه از وضعیت ناراضیه ..سنشم زیاد نیست آخه واقعا دیگه نمیدونم چجوری بگم

بهش نگو چاق شدی بگو تو ک کم میخوری برو ی چکاپ نگرانتم😂

اتفاقا کمم میخوره گواتر داره قرصاشو الان چند ساله قطع کرده کلا از هرنوع دکتری ام فراریه بهش بگم چکاپ بدتر استرس میگیره