2777
2789
عنوان

چیکار کنم

43 بازدید | 3 پست

با یکی خیلی خیلی صمیمی بودم تا وقتی که رل زد حدود دو ماهه بماند که منم تازه فهمیدم اونم خودم از حرکاتش متوجه شدم به زور لو داد اینم بگم ما قبلا همه چیو می‌گفتیم بهم..خلاصه دیدم دیگه بهم زنگ نمیزنه شاید سه روز یک بار اونم یازده دوازده شب ...دوباری هم که رفتیم بیرون همش سرش تو گوشی بود  پیام میداد  یا تصویری با پسره حرف میزد شاید ده جمله هم حرف نزدیم  حرفم بزنه همش‌ از پسره حرف میزنه توقع داره منم کلی تعریف کنم از یارو ..دیگه هیچ حرف مشترکی نداریم..منم الان یک هفتس جوابشو ندادم البته کلا دو بار زنگ زد اونم دیر وقت الان دیدم پیام داده چرا جواب نمیدی به نظرتون ولش کنم؟

نه .. این اتفاق برا همه میفته .. قبول کن یه نفر دیگه وارد زندگیش شده و به اندازه قبل نمی تونه برات وقت بذاره .. درضمن اگه دوست خوبی هستی و برا خودتم ارزش قائلی اتفاقا بذار از پسره حرف بزنه .. هم رابطه تون قوی تر میشه .. هم اگه مشکلی پیش اومد بهش کمک می کنی .. هم از رابطه اون با پسره خبردار میشی و دوتا چیز یاد می گیری ..

نه .. این اتفاق برا همه میفته .. قبول کن یه نفر دیگه وارد زندگیش شده و به اندازه قبل نمی تونه برات و ...

اخه به نظرت زشت نیست وقتی بیرونیم همش پیام و تلفن و تماس تصویری با پسرس منو آدم حساب نمیکنه؟ ساعت دوازده شب بهم زنگ میزنه منم خانوادم خوابن نمیتونم که جواب اینو بدم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان