2777
2789
عنوان

کیا تهمت بهشون زدند نامید نمیشید

123 بازدید | 17 پست

اخه چرا ادمهای تهمت زن ..عیبجو .. به عاقبت کارشون نمیرسند..

حقیقتش خیلی میترسم ناامید بشم میترسم.. که خدا رو فراموش کنم میترسم شیطون اخرش شاد بشه

چرا واقعا این گناه چه تهمت چه عیبجویی هردو جزو حق الناس اند پس چرا..

چطوری کنار بیام دارم .. خودم یه اشتباه کنم مطمئنم که از آسمون هم شده یه سنگ میاد میخوره تو سرم انگار خدا فقط منو با ویدیوچک چک می کنه یه چیز کوچک ازش دراورد تلافی کنه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من تهتم زدن بدبختم کردن. هر روز هم موفق تر از دیروز هستن خداییش

اره واقعا .حرفت طلاس  . منو از روابط اجتماعی انداختند نمیتونم راه برم تا دیروز میگفتم اخرش چی خدا میبینه .. خداکنه فقط نامیدنشم حالم خیلی بده..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه دوسالینمیدونم کارما بوده یا نه اما همین ک دل من خنک شد کافیه

کاش برای من هم جواب بده بدبختم کردن خودش بالا کشیدن

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

ولی کسی ک ب من تهمت زد کارماشو پس داد بد هم پس داد

چقدر طول کشید تا به تاوان کارش برسه..

حالا عزیزان نگید گذشت کن درسته گذشت خوبه بخدا خود من هم چندبار بخشیدم ولی دیگه از یه جایی دیگه نمیشه بخشید.. میدونید چقدر برای من هزینه بره اثبات ماجرا فقط برای دفع ان تهمت بخدا خیلی زمانبره چند ماهه جدی درگیرم ولی بازم دستم خالیه..

میده نگران نباش

الهی .. مال رو میشه بخشیدچون باز قابل جبرانه ولی اّبرو رفته رو نه