moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 عنوان باردارا بیاین 147 بازدید | 11 پست اینا چیه تو سونو ان تی خطرناکه😔 1396/11/10 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gigi-nana عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 237 من هنوز ان تى نرفتم دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد خدايا خودت مراقب تودليم باش💞
رنگین_کمان_شاد عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1841 عزیزمدوقلو داری؟ مبارکه. ان شالله سالم باشنغربالگریرو باید سریع ببری به دکترت نشون بدی، فرق نداره توش چی نوشته. دیگه اون تشخیص میده دیگه خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
fari5 عضویت: 1395/04/21 تعداد پست: 4044 استارتر واقعا نی نیا دو قلوئن 😍😍😍 خوش،بحالت من دوقلو دوست دارم ان تی ک نرماله ان بی ام مشاهده شده منم تو بارداری کیست داشتم سمت تخمدان چپم اخرم نفهمیدم چی شد اب شد یا موند 💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 عزیزم دوقلو داری؟ مبارکه. ان شالله سالم باشن غربالگریرو باید سریع ببری به دکترت نشون بدی، فرق ندار ... ممنون اره دوقلونحالا ینی چیز خطرناکی توشه
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 استارتر واقعا نی نیا دو قلوئن 😍😍😍 خوش،بحالت من دوقلو دوست دارم ان تی ک نرماله ان بی ام مشا ... اره عزیزم واقعادکتر براسونو قلب نفهمید تازه امروز بعد سه ماه فهمیدم نمیدونی چه حالی شدم وقتی گفت دوقلو
رنگین_کمان_شاد عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1841 ممنون اره دوقلون حالا ینی چیز خطرناکی توشه من نمیدونم. ولی کلا به همه میگن سونو و آزمایش غربالگری رو باید زود برد پیش متخصص. من هنوز وقت غربالگری م نشده. ولی دکترم برام نوشت و گفت جوابو گرفتی زود بیار. خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
رنگین_کمان_شاد عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1841 اره عزیزم واقعا دکتر براسونو قلب نفهمید تازه امروز بعد سه ماه فهمیدم نمیدونی چه حالی شدم وقتی گفت د ... جدی؟واااایمنم سونوی قلب بهم گفت یکیه. ولی انقدر دعا دعا کردم بار بعد بهم بگن دو تان. خیلی میخوام خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
fari5 عضویت: 1395/04/21 تعداد پست: 4044 اره عزیزم واقعا دکتر براسونو قلب نفهمید تازه امروز بعد سه ماه فهمیدم نمیدونی چه حالی شدم وقتی گفت د ... ای جونم خدا خیلی دوست داشته بهت دوتا فرشته ناز داده نگران نباش چیز،خطرناکی نیست انشالله نی نیات ب سلامتی میان بغلت 😍😍😍😍ازمایش غربالگیریم دادی جواب جفتشو ببر برای دکتر 💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
fari5 عضویت: 1395/04/21 تعداد پست: 4044 من پارسال این موقع رفتم سونو ان تی الان دخترم ۶ ماهشه 😍😍😍 💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤