2777
2789
عنوان

دخترم بلوغ زودرس گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 48 پست
بله دیروزبردم پیش زنان که ببینم سینه ش زائده ای چیزیه یاجوانه سینه ست گفتن جوانه سینه ست ولی چون زیر ...

عزیزم وزن و قد بچت چقدره 

دقیقا چند سال و چند ماهه هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیروزبردم پیش زنان که ببینم سینه ش زائده ای چیزیه یاجوانه سینه ست گفتن جوانه سینه ست ولی چون زیر ...

زنان نه دوست عزیز ببرید فوق تخصص غدد اطفال دقیقا همین پزشک

از دستش عکس میگیرن و میگن یلوغ زودرسه باید نگران پیگیر باشید یا نه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
پسرتون اوکیه تقریبا ۱۱ سالشه، بعد علائم شروع بشه دو سه سال بعد به بلوغ میرسه یعنی ۱۳ ، ۱۴ سالگی که ع ...

وااای مطمئنین؟

یعنی بخدا دارم سکته میکنم.اصلا تجربه ندارم نمیدونم چکارکنم چجوری بگم اصلا هیچی نمیدومم

نشد.‌سریع امپول رو شروع کردیم.۹سالگی سونو داد ،رحم نزدیک به پریودی بود. سی نه و مو هم داشت. سره خودم ...

دختر منم ۸.۵ سالگی مو ناحیه خصوصی در اورد امپول تاخیر دادن ولی هنوز مو در میاره چرا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وااای مطمئنین؟یعنی بخدا دارم سکته میکنم.اصلا تجربه ندارم نمیدونم چکارکنم چجوری بگم اصلا هیچی نمیدومم

اره بابا چیزی نیست، سلامتی ۱۱ سالشه عادیه از الانا یکم علائم بده

زنان نه دوست عزیز ببرید فوق تخصص غدد اطفال دقیقا همین پزشکاز دستش عکس میگیرن و میگن یلوغ زودرسه باید ...

بله میدونم.فرداحتماپیگیری میکنم.من میترسیدم غده ای چیزی باشه رفتم زنان اخه بچم برای سینه خیلی کوچیکه

دقیقا۶سال و۱۱ماه.وزن۲۰.ق شوراستش یادم نمیادولی نرماله نه بلنده نه کوتاه

اها طفلی اضافه وزن نداره. سریع ببرش متخص غدد. 

عزیزم پسر چی .پسرمنم متولد۹۳هس موهای نازکی زیر بغلش درآورده امشب دیدم

حتما ببرید به دکتر فوق تخصص غدد اطفال نشون بدید

بلوغ زودرس تو پسرا جدی تر باید پیگیری بشه

بله میدونم.فرداحتماپیگیری میکنم.من میترسیدم غده ای چیزی باشه رفتم زنان اخه بچم برای سینه خیلی کوچیکه

ان شاالله که چیزی نیست و میرید و خیالتون هم راحت میشه

سلام عزیزم.بنظرم نظر دو تا دکتر رو بگیر.یوقتا تشخیص دکتر هم درست نیست.

پیگیر شو‌ ایشاا... که چیزی نباشه.بلوغ زودرس بده هم بازه رشد بچه کوتاه میشه و هم چون سینه رشد میکنه خود بچه اذیت میشه پیش هم سن هاش و مراقبت ازش هم سخت میشه