2777
2789
عنوان

دخترم بلوغ زودرس گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 48 پست

ببر متخصص غدد.‌منم درگیرم با بچه هام. امپول تاخیر بلوغ میزنه دخترم.‌پسرم که بلوغ زودرس شد و نشد براش کاری کنیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه احتمالش هست تو سن ۶ هم پریود بشهبچه اسی دوپاه دیگه ۷ سالش میشه..کوچیکه💔👩‍🦯

توروخدا اینارو نگین دختر من ۸سالشه نگرانم نکنین🤧🤧هنوز بچن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

فوق تخصص غدد اطفالهرچه سریع تر ببر نشون بدهچاره شما پیش ما نیست

بله دیروزبردم پیش زنان که ببینم سینه ش زائده ای چیزیه یاجوانه سینه ست گفتن جوانه سینه ست ولی چون زیربغلشونفهمیده بودم ازاون نپرسیدم ودکترگفت جای نگرانی نیست ولی من اصرارکردم برام سونونوشت.فرداحتماپیگیری میکنم ولی نگرانم میگم شایدکسی تجربه ای داشته باشه 

عزیزم پسر چی .پسرمنم متولد۹۳هس موهای نازکی زیر بغلش درآورده امشب دیدم

قد و وزنش چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم پسر چی .پسرمنم متولد۹۳هس موهای نازکی زیر بغلش درآورده امشب دیدم

پسرتون اوکیه تقریبا ۱۱ سالشه، بعد علائم شروع بشه دو سه سال بعد به بلوغ میرسه یعنی ۱۳ ، ۱۴ سالگی که عادیه.

توروخدا اینارو نگین دختر من ۸سالشه نگرانم نکنین🤧🤧هنوز بچن

🥺🥺

سن بلوغ پایین اومده ، من خودم ۱۲ سالگی شدم حالم خیلی بد بود..این هنوز طفلیه💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

جسارتا دخترتون چندسالگی پریود شد‌؟

نشد.‌سریع امپول رو شروع کردیم.۹سالگی سونو داد ،رحم نزدیک به پریودی بود. سی نه و مو هم داشت. سره خودم رفته‌ .منم ۹شدم. جلوشو گرفتیم قد بکشخ

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببر متخصص غدد.‌منم درگیرم با بچه هام. امپول تاخیر بلوغ میزنه دخترم.‌پسرم که بلوغ زودرس شد و نشد براش ...

پسرتون چند سالگی؟آخه پسر من متولد ۹۳ هست.زیر بغلش مو درآورده زوده؟چکارکنم