2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین

170 بازدید | 16 پست

بچه ها برای شوهری نامزدیم ها چی بخرم الان یکم پول دارم بمونه خرج میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها خواهش میکنم پیشنهاد بدین شوهری حساسه میخام یه چیز بگیرم دوس بداره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
قربونت هزینشم خیلی پایینه  شاید منم همین کارو کردم

😗😗😗😗😗

چه خوب آخه من میخام سورپرایز کنم

واسه سوپرايزشم يه دسته گل كه بهش بادكنك هليومي وصله ميخوام بزارم كنار ساعت شامم بريم بيرون و يه ميني كيك قلب بخرم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

واسه سوپرايزشم يه دسته گل كه بهش بادكنك هليومي وصله ميخوام بزارم كنار ساعت شامم بريم بيرون و يه ميني ...

آره منم کیک درست میکنم فدات خوش بگذره

چی از کجا جانم

من فک نکنم شهره ماداشته باشه حتی میخواستم تیشرت چاپ کنم عکسشو نبود ازایده تخته شاسی خیلی خوشم اومد حیف نمیشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من فک نکنم شهره ماداشته باشه حتی میخواستم تیشرت چاپ کنم عکسشو نبود ازایده تخته شاسی خیلی خوشم اومد ح ...

عزيزم اتليه ها دارناااا

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

من فک نکنم شهره ماداشته باشه حتی میخواستم تیشرت چاپ کنم عکسشو نبود ازایده تخته شاسی خیلی خوشم اومد ح ...

آره جانم آتلیه ها دارن کدوم شهری