2777
2789
عنوان

با نامزدم قهرم

290 بازدید | 45 پست

بچها بخاطر شغلش خیلی وقت کم واسم میذاره 

صب میاد  یه صبح بخیر ۴ تا پیام تا ظهر بعد ظهر فوقش ۱۰ دقیقه 

تا شب  ۱۰ میاد ۲۰ دقه بعد خوابش میره 

دیگه کلافه شدم از این وضعیت دست خودمم نیست دلم تنگ میشه . تا میاد پیام میده من جوابشو بدم دیگه غیب میشه یا سر کار یا کلاسه یا باشگاهه شبم زود خوابش میبره 

امروز دیگه محلش ندادم هرچی زنگ زد جوابش ندادم  دیگه پیام نداده هنوز 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عصبی شدم بخدا دیگه از دست این شرایط دیگه چقد تحمل کنم😭 کارشم یه شهر دیگس ۲ ماه یبار میاد منو ببینه

واقعا حق با توعه ولی اینو نشون نده بهش میدونی این باعث میشه طرفت فک کنه تو خیلی پیگیری ولی خب بازم حق داری یه مدت یکم باهاش قهر کن

به نظرم روزی یه ساعتو میتونه یا حداقل نیم ساعت رو میتونه به تو اختصاص بده حداقل نیم ساعت از تایم باش ...

این یه هفته کلاجوری شده صب ده دیقه ظهر یه ۵ دیه شبم تا میاد خوابش میبره دیگه کلافه شدم

ینی کارش جوریه ک اصصلا دست ب گوشی نمیتونه بشه؟؟؟بنظرم بخاد میتونهخودش اهمیتی نمیده

ببین نه اینکه اصن پیام اینا نده 

اونجوری دلتنگی من رفع بشه نیست مثلا ده دیقه میاد باز میره تا چنساعت 

اره محل کارشون سخت گیرن گوشی نمیتونه همه وقت استفاده کنه

واقعا حق با توعه ولی اینو نشون نده بهش میدونی این باعث میشه طرفت فک کنه تو خیلی پیگیری ولی خب بازم ح ...

الان تازه پیام داده سلام چیشده مگه باهام مشکلی داری نمیدونم چی جوابشو بدم🥲