2777
2789
عنوان

مشکل از تو نیست تو بهترینی

35 بازدید | 2 پست

دخترخوب ،تو همونی هستی که بااید باشی 

هیچی کم نداری 

زیباترین خودت هستی 

خوش اندام ترینی 

سرسخت ترین و خودساخته ترینی 

هرگز اجازه نده هییییچ کس،مخصوصا یک جنس مخالف ذره ای باعث بشه که حتی کمی از اعتماد به نفست کاسته بشه 

این که صورتت جوش داره ،یه چیز کاملا طبیعیه 

اینکه روی بدنت لک و خال هست ،کاملا طبیعیه 

اینکه بعضی وقتا حوصله اصلاح موهای زائد بدنت رو نداری ،کاملاا عادیه 

اینکه موهات بعضی وقتا موخره داره و حتی کوتاهه و بلند نمیشه ،اصلااا مسئله مهمی نیست و عادیه

هیچ کس کامل نیست و همه در وجود خودشون یک سری نقص ها دارن 

من نمیگم بی تفاوت باشین نسبت بهش ،اما بدونین چیزهای خییییلییی مهم تری در زندگی وجود داره 

اینکه طرف مقابل تو مداام از ظاهرت ایراد میگیره و‌ انتظار داره زیر بار عمل های زیبایی بری یا اینکه از زیبایی بقیه تعریف میکنه تا غیر مستقیم بهت بگه که تو هم باید اندام و صورتت رو دستکاری کنی ،دلیلش این نیست که تو کم ارزش و زشتی ،دلیلش این هست که طرف مقابلت یا دوستت نداره یا اینکه تنوع طلبه و مناسب زندگی نیست 

هرگز اجازه نده بهت خیانت کنه ،از خودت ادم امن و کاملی بساز تا هییییچ احتیاج مالی بهش نداشته باشی و اگر خدایی نکرده خیانت دیدی 

نگی شرایطش رو ندارم ،عیبی نداره،اولین بارشه،همه مردا اینطورین 

نه عزیزم همه مردا اینطوری نیستن ،طرف تو ادم هول و عوضی هست 

زندگیت رو ازش جدا کن و برو 

به هیچچچ وجه هیچ کس رو بیشتر از خودت دوست نداشته باش ،و از خود گذشتگی بیش از اندازه نکن ،به اندازه توقع کن تا ارزشت حفظ بشه هی کس از خودت عزیزتر نیست ،اجازه نده با رفتنش تمااام خودت رو با خودت ببره 

خودت رو برای خودت نگهدار عزیزم 🥰

برای هیچ کس صدتو نذار ،لیاقتت رو ندارن 

اینکه مردی زمان مریضی زنش پیشش باشع ،لطف نیست ،وظیفس چون اگر تو هم بودی میموندی 

اینکه دست رو زنش بلند نکنه و بهش خیانت نکنه ، جلو خانوادش ازت حمایت کنه ، تو بچه داری بهت کمک کنه ،چند وقت یکبار بهت اجازه بده که بدور از خودش و بچتون وقت بگذرونین 

هیچچچ کدوم توقع زیادی و لطف نیست 

تمااامااا وظیفس 

عاشق خودتون باشین ❤️❤️شما ها بهترینید 

پس بهترین هارو برای در کنار خودتون بودن انتخاب کنین و از زندگی لذت ببرین

بعدش

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان