2821
2789
عنوان

سو استفاده

124 بازدید | 15 پست

دوستان من چندتا عکس با حجاب کامل تو‌گوشی کسی دارم باهم سلفی گرفته بودیم الان باهام طرح دشمنی ریخته با هوش مصنوعی میتونه از عکسام سواستفاده کنه؟؟؟؟🥺🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه با دیپ فیک میشه.

ولی بالاخره قانون هست پدرش درمیاد 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

من تو روستا زندگی می‌کنم همه باور می‌کنند 😔

به امید خدا که به خیر میگذره

ولی بازم کاره سادی ای نیست

پای اونم بند میشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اخه مثلا چه سواستفاده ای عکس باحجاب شما میتونه بکنه!!؟

اسی منظورم نیست

ولی خدایی نکرده، میتونن با چهره یه عده دیپ فیک درست کنن

و روی هر چیزی بذارن

نگفته این کارو می‌کنم ولی با شناختی که ازش دارم احتمالش هست منم جای کوچیک‌زندگی می‌کنم 🥲

مهم نباشه برات 

هر چقدر حساس تر بشی بیشتر اذیت میشه 

همچین کاری کنی خیلی راحت میتونی شکایت کنی

و این که هوش مصنوعی هم الان همه فهمیدن 

مهم نباشه 

( تعلیق ) سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@