2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

51 بازدید | 14 پست

من مامان بابام خیلی دعواشون میشه حتی یک بار کارشون به طلاق کشیده شد 

ترو خدا الان دارن دعوا میکنن میشه واسه اینکه دعواشون تموم بشه و دیگه هیچ وقت اینجوری نشه یک حمد یا آیت الکرسی واسشون بخونید ممنونتون میشم🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دورت بگردم الهی اگر شرایطتون خوب باشه ،میتونید مشاور برید

خدا نکنه عزیز دلم آدمی نیسان که برن مشاوره مخصوصا بابام چون همش سرکاره و وقتی واسه ی ما نداره میاد خونه هم دعوا میشه دیگه حوصله ندارم از سرم گذشته طاقت واسم نزاشتن 

خدا نکنه عزیز دلم آدمی نیسان که برن مشاوره مخصوصا بابام چون همش سرکاره و وقتی واسه ی ما نداره میاد خ ...

دانشگاه میری؟

الان که سنت خیلی کم نیست میتونی بیرون بری با دوستات باشی و...

🦋؛

دانشگاه میری؟الان که سنت خیلی کم نیست میتونی بیرون بری با دوستات باشی و...

مادر پدرم منو محدود کردن  اتشگاه هم میرن وای یا دوستام زیاد اجازه بیرون رفتن ندارم از بچگیم همینجوری بود 

خب اگر سابقه ای نداشتی و اتفاقی نیفتاده واست،با مادرت حرف بزن و بگو که نیاز داری زمانی بیرون باشی

مادرم خیلی آدم جدی هست من به ندرت میبینم بهم بخنده یا لبخند بزنه خیلی کم ادمی هستش که با منطق خودش پیش میره و جدی پدرمم هم مثل مامانم و اینکه زودتر از مامانم عصبی میشه و جنبه ندارن

یکم زیادی خانواده ی حساسی دارم 

مادرم خیلی آدم جدی هست من به ندرت میبینم بهم بخنده یا لبخند بزنه خیلی کم ادمی هستش که با منطق خودش پ ...

🥲🥲🥲

از نظر فضای مجازی و.. محدودیتی داری؟

اگر اوکی هستی درخواست دوستی بهت بدم

🦋؛