2777
2789
عنوان

درد سیاتیک

44 بازدید | 5 پست

من سمت راست کمرم تا باسن و پشت ران و پشت ساق پام به شدت درد میکنه و حس سنگینی داره 

یعنی به پام دست میزنم از درد می‌میرم و حتی حس میکنم تو بعضی نواحی پرش عضله دارم

یک روزه که دردم شروع شده بقیه میگن چون تو هوای سرد بودی اینطور شده ولی تو اینترنت نوشته بود این درد سیاتیکه

بنظرتون چیکار کنم سریع خوب شه؟

حس میکنم بعد از کنکور من کلا فلج میشم ، تازه درد گردنم بهتر شده بود که این شروع شد..

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

ساتیکه

از سرمای هوا و اعصاب رگ بزرگ پشت پاست

من ی مدتی دچارش بودم.

زمستونها و تو هوای سرد و جاهای سرد اصلن نشین

سردیجات مثل لبنیات کم بخور

با روغن های گرم مثل سیاهدانه یا زیتون یا زنجبیل ماساژ بده.

اگر خیییلی شدید سد دکتر بری امپول میزنن یکم عضلاتت اروم میگیره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همینجوریم ...سعی کن پاتو گرم نگه داری .کار سنگین به هیچ وجه نکنی واسه کاهش درد میتونی شیاف و مسک ...

اره اتفاقا امروز واقعا هوا سرد بود پارکینگ کار داشتم و همینطوری رفتم🤦🏻‍♀️

مرسی عزیزم از پیشنهادی ک دادی✨🙏🏻

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
ساتیکهاز سرمای هوا و اعصاب رگ بزرگ پشت پاستمن ی مدتی دچارش بودم.زمستونها و تو هوای سرد و جاهای سرد ا ...

ممنون که راهنمایی کردید🙂‍↕️🙏🏻

حتما ، همینکارو میکنم

2790
2778
2791
2779
2792