2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
من خواستگار ۳۹ ساله داشتم بیسواد موتور داشت بیکار بود حتی گواهینامه نداشت ک با وام ازدواج براش ی پرا ...

خب همین چرا باید تا ۳۹ سالگی بیکار باشه هیچی هم نداشته باشه ، درس هم نخونده باشه ! 

والا پدرای ما اگر درس نخوندن تا ۳۹ سالگی حداقل کار و ماشین و خونه داشتن 😐

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب همین چرا باید تا ۳۹ سالگی بیکار باشه هیچی هم نداشته باشه ، درس هم نخونده باشه ! والا پدرای ما اگر ...

کار داشته تو رستوران سمنان ظرفشور بوده ماهی۱۳تومن دیگه از اونجا اومده بیرون برگشته جنوب ک زن از جنوب بگیره یا برگرده دوباره سمنان یا جنوب بمونه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

33 سال

عزیزم من خودم ۳۵ ومجردم و بیکارم 

ی کار خوب نمیتونه دست وپا کنه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

کار داشته تو رستوران سمنان ظرفشور بوده ماهی۱۳تومن دیگه از اونجا اومده بیرون برگشته جنوب ک زن از جنوب ...

خب جوابتون چی بود؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نه شغل ثابت که نداره، اگه درامد داشت که ماشین داشت

خب شوهر منم کارگری میکرد با پولش حداقل یه ماشین. مدل بالا که نه ولی معمولی داشت ۲۳ سالش بود . این آقا با ۳۵ سال سن هیچی نداره یعنی؟؟

خب شوهر منم کارگری میکرد با پولش حداقل یه ماشین. مدل بالا که نه ولی معمولی داشت ۲۳ سالش بود . این آق ...

خودم هم همینو میگم حالا هرچی هم که ادم خوبی باشه پس حتما بی عرضه بوده و این توی زندگی مشکل ساز میشه اونم با دختری که توی رفاه بزرگ شده

خودم هم همینو میگم حالا هرچی هم که ادم خوبی باشه پس حتما بی عرضه بوده و این توی زندگی مشکل ساز میشه ...

اره خب صد درصد دیگه از این به بعد هم نمیتونه کاری انجام بده 

شوهر من با اینکه نه شغل ثابتی داره و نه پدرو مادرش حمایتش میکنن خودش به تنهایی موتور و ماشین داره خونه اجاره ای هستیم هر ماه کرایه و قسط وام خرج خونه میده بازم من ازش ناراضی ام میگم عرضه نداری برای خودت کار کنی برا قریبه کار می‌کنی میگم جدا شو برا خودت کار کن با اینهمه بازم ما مشکل داریم شما که بعد ازدواج اصلا نمیتونی بی خیالی طرف رو نادیده بگیری 

دختر ۳۳سال

بعد ۳۳ سالگی ممکنه برای خواستگار بهتری نیاد

شاید همچین خواستگاری براش بهتر از مجرد موندن باشه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
خب جوابتون چی بود؟

خونشون تو روستا بود من بهش گفتم عروسی نگیریم  طلا هم نمیخوام با پولش ی خونه رهن کن تو شهر و برادرم آشنا داره میتونه برات گواهینامه بگیره و ماشین پراید بگیری و بری تو آژانس کار کنی سرویس مدرسه بچه ها بشی 

قبول نکرد 

عزیزم، ازدواج باید بر اساس تطابق ویژگی‌ها و آینده‌نگری هر دو طرف باشه. سن، تحصیلات و شغل از مهم‌ترین فاکتورهای بررسیه، ولی در کنار این‌ها، تطابق شخصیت و اهداف مشترک هم خیلی اهمیت داره. اگر دخترخانم وضعیت مالی و خانوادگی خوبی داره، باید در نظر بگیره که به جایگزینی‌ این‌ها در کنار شراکت عاطفی و اهداف بلندمدت توجه کنه. در مورد شغل‌های کاذب هم باید توجه بشه که این نوع شغل‌ها ممکنه برای آینده پایدار نباشن. مهم اینه که هر دو طرف احساس راحتی و حمایت متقابل داشته باشن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!