2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شهین کارش خوبه

❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خدا بزرگه امیدتو از دست ندهمن نیومدم تو سایت یدفعه بین همش واسه شمارو دیدم فک کن اینم ی نشونه از ظرف ...

بخودش قسم ک ولم کرده داره منو دق میده نمیدونم دارم تقاس چیو پس میدم منم مجبورم آخرین راهو امتحان کنم 

بخودش قسم ک ولم کرده داره منو دق میده نمیدونم دارم تقاس چیو پس میدم منم مجبورم آخرین راهو امتحان کنم

اخه اینو واقعا عقل حکم نمیکنه

کی میتونه با دوتا کاغذ زندگیتو درست کنه

اگه میتونست بجای دوتا کاغذ با ی بسته کاغذ خودش میشد خوشبخت ترین ادم دنیا که مثلا فلانی که دعا نویسه اسم همشون تو دنیا میدرخشید

خوب نیست بخدا اگر بنظرت خود هیچ راهی نداره پس دیگه ول کن

بنظر خودت تو الان صفری و با این کار داری به سمت منفی میری

ولی خب با وجود خدا ادم صفر نمیشه حتی

جسارت به اون خانم محترم بالایی نباشه کاری ندارم شاید قصدش کمک بوده باشه شما الان شرایط بدی داری و هرکسی میتونه ازت سواستفاده مالی کنه پس بخودت بیا و بدون کسی دلش برات نمیسوزه تمام

نمونه کار و رضایت هم اگر میخوای خودم صد نمونه برات درست میکنم این چیزهارو باور نکن

موقع اذانه برات دعا کردم نماز بخون و قران دلت اروم بگیره

اخه اینو واقعا عقل حکم نمیکنهکی میتونه با دوتا کاغذ زندگیتو درست کنهاگه میتونست بجای دوتا کاغذ با ی ...

ددم ک با همین دعاها زندگیشونو جم کردن چجوری ول کنم ک بشه حسرت بعدا ک زندگیم خراب تر بشه ؟

جسارت به اون خانم محترم بالایی نباشه کاری ندارم شاید قصدش کمک بوده باشه شما الان شرایط بدی داری و هر ...

دعا کن بمیرم بخدا خسته شدم 

دعا کن خدا اونو از زندگیمون حذف کنه از بین بره ایشالا آب خش از گلوش پایین نره

ددم ک با همین دعاها زندگیشونو جم کردن چجوری ول کنم ک بشه حسرت بعدا ک زندگیم خراب تر بشه ؟

براساس چیزایی که دیدم بهت گفتم دوست گلم

ولی میل با خودته اینکه دستی بالاتر از دست خدا نیست وقتی خدا میتونه جون اون ادمارو بگیره پس یعنی قدرتشون ارزشی نداره

2790
2823
2791
2779
2792