2777
2789
عنوان

با بچه پنج ماهه بهم خیانت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 31 پست

من بودم بچه رو مینداختم بغلش و میرفتم تا ببینم اون خرابا میان براش بچه داری و زندگی جمع کنن با توجه به اینکه کتکت هم زده جای پشیمونی پدرشو دربیار

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فک‌کن طرف همون سال مکه بود همه جا بهش میگفتن حاجی ...خلاصه چندماهم قهر بود زنده با کلی خاهش و تم ...

نمیدونم خدا چه ادمهای رو به خونش دعوت میکنه  البته بگم سگ بهتره  چه سگهای رو قبول میکنه برن به دیدنش

بچه پنج ماهه شهر غریب

شاهد باید داشته باشی ‌ . از این ب بعد اگه از این اتفاقا افتاد گوشی رو بذار رو ضبط فیلم ،فیلم بگیر ازخودتون. الانم شنبه برو اگاهی بگو نامه بدن برو پزشکی قانونی. اگه تو اگاهی ازت پرسیدن شکایت میخوای بکنی یان بگو شاهد ندارم فعلا فقط میخوام پرونده تشکیل بدم. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
من بودم بچه رو مینداختم بغلش و میرفتم تا ببینم اون خرابا میان براش بچه داری و زندگی جمع کنن با توجه ...

بچه پنج ماهه رو بسپری دست یه وحشی خائن ترسناک نیس؟

آقایون دعوت به دوستی ندن
بچه پنج ماهه شهر غریب

عزمزمه من چی بگم چند ساله ازدواج کردم منم شهر غریب با همه اخلاق بد شوهرم ساختم جایی نذاشت برم مراسم ختم با مادر و برادراش میرفت گفت تو حق نداری مراسم ختم های سمت ما بیا کلا دوس داشت زن رو کسی نبینه خواهرای خودش خدا شاهده ازدواج کرده بودن هر روز بیرون بودن تا اومدم بعد چند سال اسم خونه مستقل آوردم گفتم بیا خونه مستقل کنیم بعد بچه دار بشیم شرایط مالیشم داشت گفت من برای زن ارزش قائل نیستم که بخوام خرج کنم گفت یا تا ابد با خونواده من زندگی میکنی و همین محدودیتا هیچ جا نمیری منم و بچه میاری یا برو خونه پدرت چون ازدواج فقط برای نسله 

منم موندم چه کنم چون مادرم قبلا هشدار داده برگردی خونه برات جهنم میکنم آبرو داریم سنت بالاس کسی نمیگیردت

رفتی پزشکی قانونی همه چی رو مو ب مو تعریف کن برا دکتر . تاضمیمه پرونده ات بشه . بعد از این تا ۶ماه اینده اگه دوباره کتکت زد فیلم بگیر و برو شکایت کن . 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

شما اینجور مواقعه تماس صدوده بگیرین تا صورتجلسه بشه حالا تماس نگرفتین برین پزشک قانونی پرونده تشکیل بشه براتون برای اینکه هم اگه جراحت تون آسیب هاتون تا فردا اگ باقی میمونه کم هست برین بیمارستان  پزشک ببینه نامه بده واسه فردا پزشک قانونی که این اثرات بوده تشخیص میدن وبعد پذیرش مامور کلانتری بگین گزارش ثبت کنن بعدم فردا برین پزشک قانونی جهت معاینه بعدم برین دادخواست عسروحرج خیانتش با کتک زدنش بزنید ،نگران چیزی هم نباشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما اینجور مواقعه تماس صدوده بگیرین تا صورتجلسه بشه حالا تماس نگرفتین برین پزشک قانونی پرونده تشکیل ...

ببخشید من شوهرم خودش مشکل داره و اخلاق نداره منم چون سنم بالا بود نخواستم طلاق بگیرن گفتم صبوری کنم بهتر میشه ولی چون با خانواده اش زندگی مبکنم و پرش میکنن امید تغییر نیس خیلی سعی کردم خونه مستقل کنیم و میدونم خونه مستقل واقعا بهتر رفتار میکرد ولی نشد دیگه منم نمیتونم به امید تغییر این مرد سن بچه داری خودم بالا ببرم تازه حالا شوهرم میگه یا تا ابد با خونواده من زندکی میکنی و هیچ جا نمیری محدودی کلا از اول زندگی ام جایی نذاشت برم ساله با مادر وبرادرش مراسم ختم های سمت خودشون میره کلا منو به بهانه مختلف از جامعه قایم میکنه شکاکه به نظر خودم که بیماره میگه یا با همین شرایط تا ابد با خونواده امم زندگی میکنم و برادرای مجردم بیشتر از تو دوست دارم و زن تو زندگی برام ارزشی نداره فقط برای نسل گرفتم یا میمونی با این شرایط یا میری خونه پدرت درخواست طلاق میدی من درخواست نمیدم چون میخواد مهر نده گفت درخواستم ندی بمون خونه پدرت  ۵سال دیگه تا چهل سالت باشه از یه طرفم مادرم اصلا درکم نمیکنه قبلا هشدار داده برگردی خونه رو برات جهنم میکنم و واقعا میدونم خیلی خیلی به طلاق حساسه و حتما اذیتم میکنه حالا من چه کنم 

ببخشید من شوهرم خودش مشکل داره و اخلاق نداره منم چون سنم بالا بود نخواستم طلاق بگیرن گفتم صبوری کنم ...

متأسفانه بیش از حد گذشت ومعرفت تون گذاشتین واسش اصلا درک تون نمیکنه پروش کردین از مهربونی گذشت هاتون داره سواستفاده میکنه ، چندتا بچه دارین ودختر یا پسر و چندسالشون هست؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

متأسفانه بیش از حد گذشت ومعرفت تون گذاشتین واسش اصلا درک تون نمیکنه پروش کردین از مهربونی گذشت هاتون ...

متاسفانه ۳۵ سالمه و بچه ندارم ۵ ساله تو این زندگی ام اگه بچه داشتم صد در صد جدایی برام راحت بود جای مهر بل خودم می‌بردمش و دیگه بعدش ازدواج نمیکردم طعنه نمیشنیدم چون ۳۵ ساله مطلقه حتی اگه شوهرم مهرم میداد چون فرصت ازدواج تو شهرای کوچیک ما با این شرایط دیگه نیس اصلا ارزش نداره بچه داشتم امیدم بود سرگرم بچه بعد جدایی میشدم و ازدواجم نمیکردم مهم نبود

بچه پسر و دختر تا ۷ سالگی حضانت با مادره؟

اگه میدونستم قبلت اینو می‌آوردم تا اون ۷ سال شوهرم زن میگرفت و بچه تم دیگه به من عادت داشت

متأسفانه بیش از حد گذشت ومعرفت تون گذاشتین واسش اصلا درک تون نمیکنه پروش کردین از مهربونی گذشت هاتون ...

۱)یه سوال دارم اگه شوهر بارها زبونی زن خودش رو بیرون کرده باشه و زنم دیگه خسته شده باشه یه بار دیگه  که شوهر گفت بخواد بره آیا بعدش شوهر میتونه ترک منزل بزنه درصورتی خودش بیرون کرده باشه و برای بازی درآوردن فقط ترک منزل بزنه؟

۲)ببخشید یه سوال دیگمم این هست اگه زنی با قهر از خونه شوهر بره و بلافاصله دادخواست طلاق بده آیا بعد این دادخواست باز شوهر میتونه ترک منزل بزنه؟

۱)یه سوال دارم اگه شوهر بارها زبونی زن خودش رو بیرون کرده باشه و زنم دیگه خسته شده باشه یه بار دیگه ...

زنده باشین درود برشما ، س  اول تون یعنی شوهره بره ترک منزل کنه؟ س دوم تون  این خیلی خانما همین اشتباه میکنن و حتی چندین مورد همینجا بوده، اصلا هیچ وجه یک خانم نباید درخواست طلاق بده بعد حکم مبارات و خلع میده قاضی که فوق ضررخانمه هست اون خانم اگه دلایل برای طلاق داشته باشه عسروحرج باید دادخواست بزنه اگ اذیت ها و تفاهم نداره سازش صورت نمیده به خانمه از طریق مهریه اش اواسط پرونده شون به طلاق میرسه چون باید رضایت اون خانم بگیره شوهرش