تماا شیمیایهه ـمیپرسی ضرر نداره 😐😐جلو دستش نزار ـپقتی نباشه و نبینه چه جوری میخواد. وقتی خوابه بخورید.. گریه که دلیل نمیشه هر چیزی مضره بزارید دم دستش.. چند وقت پیش یه خانمی تاپیک زده بود چکش واقعی دم دست پسر ۴ساله ش میزاره و اونم به عنوان اسباب بازی استفاده میکنه. توجیهش این بود اسباب بازی دیگه ای دوست نداره 😐😐
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
نکته ای میگم نمیشه ما نوشابه بخوریم ولی بگیم بچه تو نخور
نمیشه ما پفک بخوریم ولی انتظار داشته باشیم بچه نخوره
بقیه مسائل هم همینه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏