2789
سر کنم گلم باید سر کنم تا پای طلاقم رفتم ولی حرفش یکیه چادر چون اندامم برجستگی خیلی داره لاغرم ولی ب ...

خب یه مانتویی بپوش که گشادباشه معلوم نباشه 

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشه ،🤣🤣🤣🤣هر روشی رو با خواهر شوهرم امتحان کردیم نشد همون چادر میپوشونه من مانتو عبایی گرفتم نش ...

پس چراآخه

آهان خب شوهرتم مگه یه بلوز و شلوار تنش نمیکنه؟پس باسن اونم بیرونه؟ یا باسن شما عیب داره ولی باسن اون ...

قرصاتو خوردی ؟ اختلال تصمیم گیری و تفکرت عود کرده ها 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

از کجا میدونی؟؟؟ این همه زن میان رو زندگی مردای متاهل و اینجا قربون صدقه هیکل مردا میرن پس اینا چین؟

😂😂😂وای خب اونجوری کمه مثلا ی زنی چشش رو باسن ی مردی باشه😂ولی برعکسش زیاده..

از کجا میدونی؟؟؟ این همه زن میان رو زندگی مردای متاهل و اینجا قربون صدقه هیکل مردا میرن پس اینا چین؟

قربون صدقه هیکل، نه باسن آخه کی قربون صدقه باسن مردمیره🤣🤣

پس چراآخه

گفتم خیلی برجسته شده بدش میاد راس میگه تو خونه هم همه نگاه میکنن تا خواهرام چه برسه مردا من مجبورم خودمو بپوشونم خودم دلم نمی‌خواد مذهبی نیستم ولی شناسه منه بعضیا میگن ژل تزریق کردم ولی به خدا تا حالا بهش فکرم نکرد 

گفتم خیلی برجسته شده بدش میاد راس میگه تو خونه هم همه نگاه میکنن تا خواهرام چه برسه مردا من مجبورم خ ...

عجب مصیبتی😂😂

عجب مصیبتی😂😂

آره بدبختی دارم عروسی چشم همه در ک...ن منه🤣🤣🤣🤣

دامن کلوش می‌پوشم باز میرن رو سینه هام یعنی کیسه تنم کنم بازم نگاه میکنن تازه تو عمرم باشگاه نرفتم همشون میگن کدوم باشگاه میری