2777
2789
عنوان

سوالات کنکوری

101 بازدید | 13 پست

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه و ایام به کامتون باشه❤️

من سال ۴۰۳ کنکور دادم و خوشبختانه تونستم به هدفم برسم و پزشکی قبول بشم 

تصمیم گرفتم توی این مسیر به همه کسایی که قصد رسیدن به هدفشون رو دارن کمک کنم و راهنماییشون کنم

هر سوالی که دارید رو بپرسید خوشحال میشم بتونم توی این ایام سخت باقی مونده به کنکور گرهی از مشکلاتتون باز کنم ✨️🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارک باشه عزیزم🥹💙 عزیزم من میخوام بخونم برای 405 و دندونچه پیشنهادی داری برام؟

مرسی قربونت بشم🩵

از همین تابستون جدی شروع کن

پایه ها رو تابستون ببند که در طول سال مشکل کمبود تایم نداشته باشی

از پاییز هم طبق بودجه بندی قلم چی دوازدهم و یکی از پایه ها رو پیش ببر

و اینکه تایم تابستون رو به هیچ عنوان از دست نده و نهایت استفاده رو داشته باش

تشکر نهایی هارو چیکار کنیم

نهایی ها رو اگر که تا الان کار نکردید بیشتر تایمتون رو صرف اونها کنید که نمره بالایی بگیرید سعی کنید برای ۱۹ تا ۲۰بخونید

که تراز نسبتا بالایی بگیرید

جمع کردن نهایی نسبت به کنکور خیلی راحت تره 

چکار کنم درصدامو خیلی بده🥲

باید ببینیم مشکل شما کجاست

اگه در یادگیری مطالب مشکل دارید باید بریم سراغ درسنامه بهتر و قوی تر یا حتی فیلم اموزشی که تسلط بالایی نسبت به مفهوم پیدا کنید 

اما اگر در یادگیری مشکلی ندارید و درصد پایین میزنید مشکل شما اینه که تست زیاد کار نمیکنید

سعی کنید تعداد تستتون رو بالا ببرید تا با انواع تیپ تست ها اشنا بشید  و تست ها رو به شیوه آموزشی تمرینی و زمان دار حل کنید 

و اینکه تحلیل ازمون رو خیلییییی زیاد جدی بگیرید که عامل اصلی پیشرفت در درصد هاست

باید ببینیم مشکل شما کجاستاگه در یادگیری مطالب مشکل دارید باید بریم سراغ درسنامه بهتر و قوی تر یا حت ...

همون  مثلا تست   میزنم  اشناس ولی نمیتونم بزنم میدونم بلدمش اما مبهم شده برام 🥲

بعد مثلا هر درسی رو اول تست بزنم راحتر میزنم  ولی هر چقدر مغزم خسته بشه دگ جواب نمیده

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

همون مثلا تست میزنم اشناس ولی نمیتونم بزنم میدونم بلدمش اما مبهم شده برام 🥲بعد مثلا هر درسی رو ...

برای این مشکل باید تست های زیادی حل کنید

سعی کنید هر مبحثی که میخونید بیشتر تایمتون رو صرف تست کنیدو البته اول از تست های ساده شروع کنید ک نهایتا به سخت برسیدو تست هارو حتمااا حتمااا تحلیل کنید حتی تست هایی که درست میزنید

نکاتی که از هر تست یاد میگیرید رو توی کتاب درسی بنویسید که در تایم های مرور اون نکات رو دوباره بخونید

بعد از یه مدت تست ها مخصوصا توی دروس ریاضی فیزیک و مسایل شیمی براتون تکراری میشه 

برای زیست هم فقطط تست زیادد و مرور های متناوب جوابه

برای اینکه خسته نشید سعی کنید تنوع بدید به مطالعتون مثلا مکان درس خوندتون رو عوض کنیدیا یا لوازم تحریر جدید به خودتون انرژی بدید

یا اگر خیلی خسته هستید سعی کنید در حد ۳۰ الی ۴۵ دقیقه

خواب کوتاه داشته باشید که مغز رفرش بشه

مرسی قربونت بشم🩵از همین تابستون جدی شروع کنپایه ها رو تابستون ببند که در طول سال مشکل کمبود تایم ند ...

خدانکنه عزیزم 💙

عزیزم دقیق از کی شروع کنم جدی با چند ساعت مطالعه بعد وقتایی که مثلا خسته بودی یا ناامید میشدی چجوری خودتو جمع میکردی و کم نمیاوردی🥺

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

خدانکنه عزیزم 💙عزیزم دقیق از کی شروع کنم جدی با چند ساعت مطالعه بعد وقتایی که مثلا خسته بودی یا ناا ...

عزیزممم🫂

هر چه زودتر بهتر

از همین الان هم شروع کنی باز از خیلیا جلو میوفتی و کارت راحتر تر میشه و استرس کمبود تایم نداری

از ساعت مطالعه های متوسط مثلا ۶ الی ۷ ساعت شروع کن و هفته ای نیم الی ۱ ساعت به ساعت مطالعت اضافه کن

واینکه تنها رمز موفقیت توی کنکور استمرار هست

اینکه هروقت خسته بودی ناامید بودی حالت بد بود کلا هر اتفاقی افتاد باید ادامه بدی و تنها راه ادامه دادن در این شرایط اینه که خودتو مجبور کنی همینکه روزایی که حوصله نداری درس بخونی باعث میشه دیگه عادت کنی به این وضعیت و روتین و نظمتو بعد یکی دو ماه از دست نمیدی و طبق روال پیش میری 

البته بگم این ناامیدی ها طبیعه برای همه پیش میاد فقط نباید توی اون دوران جا زد و باید ادامه داد 

یا  میتونی از  تکنیک پومودو استفاده کنی

عزیزممم🫂هر چه زودتر بهتراز همین الان هم شروع کنی باز از خیلیا جلو میوفتی و کارت راحتر تر میشه و است ...

عزیزدلم خیلییییی ممنونم از لطفت🥹💓الحق که لایق این رشته ای..

به قول مامان بزرگم به درجه ی اعلا برسی😍💓

عاشقتم💙خانوم دکترمون

عزیزدلم خیلییییی ممنونم از لطفت🥹💓الحق که لایق این رشته ای..به قول مامان بزرگم به درجه ی اعلا برسی� ...

خواهش میکنم

مرسیییی قشنگم 🫂❤️

پیامت خیلیییی خوشحالم کرد🫀

ایشالله که شما هم به بهترین جایگاه ها برسی💖

خواهش میکنممرسیییی قشنگم 🫂❤️پیامت خیلیییی خوشحالم کرد🫀ایشالله که شما هم به بهترین جایگاه ها برسی💖

قربونت برم عزیزدلمممم ان شالله 🥹💙💙💙