2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا از کجا اومده اصلا چیبود کجابود چطور شد

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

تهش که چی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چرا یک عده عقایدشون تحمیل می کنند ؟چرا از متجاوزین دفاع میشه ؟نمیفهمم سوالات اجتماعیمو سوال شخصیمو م ...

میدونی حقیقتش همه فکر میکنن عقایدشون درسته ولی یه عده انقد در درست بودن عقایدشون زیاده روی میکنن که فکر میکنن غلطش موجود نیست بنابراین به این رفتار روی میارن 

و خوب متج.اوزین رو افرادی دفاع میکنن که سودشون تو دفاع کردنشونه

در نهایت بگم جواب هر دو سوال اینه افراد کوته فکر باعث  اون هستند

اما سوال شخصیتون

بنظر من جهان یک هدف نهایی برای همه موجودات در پسش هست

و خوب نمیشد غیر از این برای همه موجودات رخ بده

و متاسفانه بیماری شما هم بخشی از این مسیر دستیابی به هدفه

خدا نمیتونست غیر از این قرار بده چون تنها راه دستیابی به هدف همین بوده

خدایا چراااا؟!!!!

راهی جز این نبود دوست من تنها راهی که بود جلو روی خدا همین سرنوشت بود

خدا هدفی داشت برای تمام موجودات و این هدفم تنها از راه این مسیر میسر میشد 

چرا خیلی ها زندگی ساده وبدون تجملات رو دوست ندارن درصورتیکه آرامش توی زندگی ساده وبدون تجملاته

خوب شما سعی میکنید از طریق عقاید خودتون اونا رو قضاوت کنید وقتی از منظر اونا نگاه میکنید میبینید که طبق پایه خودشون این نتیجه گرفته میشه

خدا از کجا اومده اصلا چیبود کجابود چطور شد

خدا آغازب نداشته که از جایی بیاد

فلاسفه عقل گرا میگن همه موجودات تو ذاتشون نیاز به علت دارن

و هر علتی هم خودش معلول علت دیگه ایه

پس اگه یه علتی تو اول راه نباشه که خودش معلول نباشه نباید چیزی به وجود بیاد و اون خداست

خدا نمیتونه آغاز داشته باشه چون علتی نداره

خدا نامحدوده و شناخت کاملش برای ما محدودا شدنی نیست

خدا فقط یه چیزه و اونم خداست

خدا از هیچی جز خدایی ساخته نشده چرا که در این صورت عناصر تشکیل دهنده خدا پیش از اون بودن و علت بودن خدان

اینکه چرا ما از یه نقطه ای شروع میشیم ولی به انتها نمیرسیم هیچ وقت ..

خوب سوال اینجاست تو از کجا میدونی به انتها نمیرسیم

شاید هنوز انتهاشو ندیدی؟

اصلا انتها وجود داره؟