2777
2789
عنوان

زیبایی وجود نداره

153 بازدید | 8 پست

اگه زندگیتون رو بخاطر زیبایی تباه کردید و مثلا اعتماد به نفس ندارید باید بگم زیبایی وجود نداره

از خودتون بپرسید که زیبایی چیه؟اگه تونستید یه جواب بدید که در مورد کل تاریخ صدق کنه اون وقت راحت هرکاری خواستید کنید

میدونید به عقیده من سه دسته مفهوم تو جهان وجود داره

بعضیاشون بدیهی هستند و پذیرششون خیلی راحته

بعضیاشون نیاز به دلیل دارند و خوب ردم میشن

اما بعضیاشون مثل زیبایی معیار دارند

معیار ها تغییر میکنند و ثابت نیستند

در اصل بنظرم هرچیزی در دنیا نیاز به معیار داشته باشه واقعی نیست

زیبایی و زشتی هر دو نوعی از مثلا چهره هستند و ضد هم نیستند

آزادی و محدودیت هر دو حوزه اختیاراتن و ضد هم نیستند

یعنی پایه این مفاهیم یکیه و تفاوت در کمیتشونه

خلاصه بگم خودتونو بازیچه نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا به خاطر سوادت تبریک میگم

منم فکر میکردم زیبایی در طول زمان دارای تعاریف متعدد میشه

اما وقتی دخترم دنیا اومد و فوق العاده زیبا بود و پسر چهارساله م که هنوز ذهن ش شرطی نشده بود با مفاهیم آدم بزرگها میگف مامان چقدر خوشگلتر از بقیه دختراس؛ فهمیدم واقعا یه مفهوم مطلق هم داره زیبایی و نسبی نیس

اولا به خاطر سوادت تبریک میگممنم فکر میکردم زیبایی در طول زمان دارای تعاریف متعدد میشهاما وقتی دخترم ...

ممنونم ازتون

پسرتون بهتون احساس محبت داره و دوستتون داره و اون دوست شدت داشتنه باعث میشه از هر نظری نسبت به دیگری ترجیحتون بده نه صرفا زیبایی

اشتباه همینه شاید اگر بعنوان یه شخص دیگه هم بودید بازم همین نظرو داست

ممنونم ازتونپسرتون بهتون احساس محبت داره و دوستتون داره و اون دوست شدت داشتنه باعث میشه از هر نظری ن ...

منو نمی‌گفت که

خواهرشو میگفت

الانم میگه خواهرم یه جوری خوشگله اعصابم خرد میشه

واقعا خوشگلی ش ویژه س 

تازه خیلی هم بدش میاد از خواهرش محبتی هم نداره

من توی بچه های سه ساله هم دیدم که مفهوم زیبایی رو میگیرن

با این تفاوت که زشتی نمیدونن چیه یا کسی خودشو زشت نمیدونه

انگار همه زیبا هستن و بعضی ها زیباتر و تر رو میفهمن

منو نمی‌گفت کهخواهرشو میگفتالانم میگه خواهرم یه جوری خوشگله اعصابم خرد میشهواقعا خوشگلی ش ویژه س تاز ...

خوب احساس محبته بازم نسبت به خواهرش صدق میکنه

حقیقتش منم در تئوری میگم زیبایی وجود نداره

ولی در عمل تحت تاثیرش هستم به هر حال چون اولین برخورد با چهره طرف مقابله نه درونش

به هر حال میگم زیبایی وجود نداره و بیننده متوهمش میشه نه اینکه واقعا یه چیزی هست که همه متوجهش بشن

خوب احساس محبته بازم نسبت به خواهرش صدق میکنهحقیقتش منم در تئوری میگم زیبایی وجود ندارهولی در عمل تح ...

بهترین راه حل برای آزمایش این فرضیه آزمایش کردن بچه هاس

اگر اونا رو مشاهده کنید خیلی خوب متوجه کارد اصلی نغز انسان در زشتی زیبایی میشید

من اینو وقتی بچه مو مهد می‌بردم می‌فهمیدم که مثلا دنبال چه معیارهای ظاهری بود برای دوست یابی

یا حتی اگر به شخصیت ربط ش ندی یه سری عکس بذاری جلوش بگی بل کی دوس داری دوس بشی 

بهترین راه حل برای آزمایش این فرضیه آزمایش کردن بچه هاساگر اونا رو مشاهده کنید خیلی خوب متوجه کارد ا ...

بچه ها خوب معیار دارند باز هم یعنی چیزی نیست که بازم در ذات چهره طرف مقابل باشه

بچه ها در خانواده و جامعه یاد میگیرن کی رو دوست داشته باشن البته با افراد جامعه فرق میکنه معمولا ولی باز هم معیار دارن که باعث میشه ذاتی نباشه زیبایی