🤣🤣🤣 یاد دوستم افتادم اونم دانشگاه رو ک تموم کرد هرجا مینشست میگف فامیل خوبه و فلان بعدشم با ی پسر ...
من اصلا دلم نمیخاست با فامیل ازدواج کنم
ولی الان زورم میاد همش دارن میگن ما راضی نیستیم چرا راه دور شوهر کرد
انگار اونا وکیل وصیمن
بخدا من بیشترشونو تا حالا ندیدم اما زنگ زدن گفتن ما راضی نبودیم/:
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
من حیلی اهل بیت رو دوس دارم همیشه میگفتم خودتو یکی رو سر راهم بزارید که مهرش بیوفته تو دلم بعد منم دانشگا ک قبول شدم شهر دور بود رفتیم و خلاصه جاگیر شدیم. همینجور درسا رو بزور پاس میکردیم و ...سرکلاسا خوابالو بودیم دیگه تو بسیج دانشگاه عضو بودم رفت و رفت تا ی برنامه ای برا دانشجو ها ریختن ماهم از قرار معلوم با دوستم ورداشتیم رفتیم بردنمون سر مزار شهدا و برنامه و ... دیدم اونجا یکی از دانشجو ها مداحی میکرد خیلی پسر زیبا و متشخص مخصوصا صداش که برا مداحی ساخته شده بود دیگه اقا ما دل و داده بودیم رف نگو ایشونم منو دیده بودن و پسندیده بودن همون موقعه من دیگ نذر و نیاز و صلوات که خدایا مهرشو از دلم بنداز دارم نمیتونم تااا اینکه از طریق یکی از اساتید مطرح کرده بودن که نظرمو بپرسن چونکه با اون استاد خیلی راحت بودن انگاری و دوست هم بودن ما دیگ قبول کردیم و ...ولی بازم ماجراها داشت تا اینکه ازدواج و خانواده ها راضی شدن و...
ذهنیتت رو تغییر بده گلم بله درسته خیلییییییییی کم شده مرد درست ولی هنوزم هست.
نمیتونم ریسک کنم واقعا
از کجا معلوم خودشو خوب نشون نده اولش؟
والا انقدر همه خیانتکارن نمیخوام برا خودم دردسر بخرم
بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙
چ قشنگ:)معلوم دلت پاک و عزیزدل خداییخوشبخت باشی گل
ممنون عزیز دلم ولی اونقدر هم رویایی نیست بلاخره زندگی همه پستی بلندی های خودشو داره ولی خداروشکر که خدا هوامو داشت و همسر خوب نصیبم کرد ...ایشالله خدا ب دل همه دخترای مجرد اونایی که دلشون همسر خوب و صالح میخواد نگاه کنه و یکی خوبشو از بنده هاش جدا کنه و نصیبشون کنه چونکه لیاقت دخترامون خیلی بیشتر از ادمای الکیه ❤️❤️❤️❤️