سلام بچه ها شما یه راه حل قطعی برای بزرگ شدن سینه سراغ ندارین؟؟
چیزی که فقط شنیده باشید نه... چیزی که تجربه شده باشه یا حداقل شنیدید کسی تجربه کرده
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
مونا جون این روغن خراطینم امتحان کن. اصل که میگن نیست یعنی توش ناخالصی روغن های دیگه هم ریختن یکم. و ...
ممنون گلم چشم
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
وا کجاش چندشه خواهر ناشکری نکن الان مده وااای کاش من جای تو بودم
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
ان شاء الله با یه مرد فهیم ازدواج کنی و متوجه بشی برای همه مردا این چیزا مهم نیست اصلا.
ایشالله ولی خب سایز سینه واقعاتو رابطه مهمه حتی واسه اون مرد فهیم از جذابیتای رابطه اس کلاسینه ها