2777
2789
عنوان

سایز سیییینه😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 89 پست
خخخخخخ  راضیم. بخدا میخوام برم عمل کنم

نکن بابا الان مد شده هرچی بزرگتر بهتر نکن

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالاخوبه شماها یخده اشو دارین مال من که نخوده خخخخخخخ تازه ۲۰سالممم هست بیچاره شوهر ایندم خخخ

ان شاء الله با یه مرد فهیم ازدواج کنی و متوجه بشی برای همه مردا این چیزا مهم نیست اصلا.

تازه من 2ماه شیر دادم میگن ربطی به شیردهی نداره اصن .... پروتز هم گرونه هم میترسم ... نمیدونم چیکار ...

چرا از شیردهی هست منم قبل شیر دهیم سایزم ۸۰میخوردسفت بود بعدک دخترمو از شیر گرفتم شل شده سایزشم ۷۰شده میگن ورزش خوبه جواب میده ولی وقتشو ندارم😔

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
مونا جون این روغن خراطینم امتحان کن. اصل که میگن نیست یعنی توش ناخالصی روغن های دیگه هم ریختن یکم. و ...

ممنون گلم چشم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
منم عقدن سینم کوچیکه خیلی اعصابم خورده همه میگن چرا سینت کوچیکه واینا

من اوایل عقدم اینقد کوچیک بود که دوستام بهم میگفتن سینه که نیس جوشه😅😅ولی حالا رو بیا ببین😆😆😆نگران نباش بزرگ میشه 😉

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اه خیلی چندشه من اصلا دوست ندارم چیه سینه بزرگ

وا کجاش چندشه خواهر ناشکری نکن الان مده وااای کاش من جای تو بودم

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
ان شاء الله با یه مرد فهیم ازدواج کنی و متوجه بشی برای همه مردا این چیزا مهم نیست اصلا.

ایشالله ولی خب سایز سینه واقعاتو رابطه مهمه حتی واسه اون مرد فهیم از جذابیتای رابطه اس کلاسینه ها