سلام بچه ها شما یه راه حل قطعی برای بزرگ شدن سینه سراغ ندارین؟؟
چیزی که فقط شنیده باشید نه... چیزی که تجربه شده باشه یا حداقل شنیدید کسی تجربه کرده
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
متاهلید دیگه اگه خیلی توجه کنی واست وسواس فکری میشه ها پیشنهاداتو ببین انجام بده ممکنه نتیجه بگیری
عقدم
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
اخه مشکل اینه ولسه خوده من یکممم شل شده ... سایزم 75 هس ولی دولا که میشم یا میخوابم تخت میشه .... مشکل منه این یا همه اینجوریه ن ؟؟؟ توی این مدلا حتی خوابیده هم سفت و خوش فرمه ... منم خیلی رو مخمه این موضوع
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
ولی اگه بزرگ بشه مانتوی اندامی نميشه پوشید من یه مدت دارم ورزش میکنم حلقه میزنم کمرم یه کم کوچک شده الان میرم دنبال مانتو اندامی بالاش تنگه پایینش گشاد یا چند روز پیش رفتم پالتو خریدم فروشنده پالتویی آورد که اندازش همون بود که تو تن مانکن بود پوشیدم دیدم بالاش تنگه پایینش گشاد مجبور شدم یه ساز بزرگتر بگیرم
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
چرااا؟؟؟همه همینو میگن...چ فرقی میکنه بعد از ازدواج؟؟
مونا جون این روغن خراطینم امتحان کن. اصل که میگن نیست یعنی توش ناخالصی روغن های دیگه هم ریختن یکم. ولی به هرحال خراطینم هست توش. دو هفته هر روز بزن اگر نتیجه نگرفتی قطع کن دیگه نهایتا. چیز خاصی که ضرر نمیکنی
«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!» 😓 آلپاچینو
حالاخوبه شماها یخده اشو دارین مال من که نخوده خخخخخخخ تازه ۲۰سالممم هست بیچاره شوهر ایندم خخخ
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔