2777
2789
عنوان

سایز سیییینه😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرطان زاس. طرف شیر بده به بچه اوم ممکنه بیماری بگیره. ریسکه پروتز

کی اینو گفته!!!اصلا اینطور نیست.خواهر من بیشتر از ۱۰ ساله گذاشته.دکترش گفت انقدر که عمل بینی عوارض داره پروتز عوارض نداره.واسه  شیر دهی هم هیچ  مشکلی نداره

ليليوم جان داريد مصرف ميكنيد؟؟؟ من بچه دوممو دارم شيرميدم بازم ..... اوليمو شيردادم تموم ميرفتم لب ...

آره قشنگم

هم برای گونه هم برای سینه دارم مصرف میکنم

گونه رو زود نتیجه گرفتم چون هر روز میزنم ولی اون یکی رو گاهی تنبلی میکنم ولی بازم اثرش رو دارم میبینم

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
از عطاری آره گلم

اصل نیست که

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
قیمتش چنده گلم

این قیمت های عجیب و غریبی که تو سایتا نوشته نیست. دقیق یادم نیست فکر کنم ۲۰_۳۰ گرفتم

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو