2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربی ام ولی دهمم حیف😂غصه بخورید ما نهایی نداریمممممممم

عزیزم کشوری برگزار میشه تصحیح هم دست دبیرت نیست و آنلاینه اینا یعنی چی؟

یعنی ممکنه سال بعد بگن تاثیر دهم برگشته 

امتحانا ک هماهنگ بوده 

تصحیح هم آنلاین 

پس بخون زیادی خیالت راحت نباشه 

اینا رو حرفشون نمیمونن

هنوز مشخص نیست من که ول کردم دیگه اخبار رو دنبال نمیکنم روانی میکنن آدم رو

خب اخه من الان درسایی مث تاریخ و فیزیک و.. ک گفتن جز ۶تا نیست و نخوندم الان وقت بزارم رو اونا یهو ۱۰ روز دیگه بگن همون ۶ تاس خب فقط وقتم و هدر دادم

عزیزم کشوری برگزار میشه تصحیح هم دست دبیرت نیست و آنلاینه اینا یعنی چی؟یعنی ممکنه سال بعد بگن تاثیر ...

گفتن برای دهم ها که تصحیح دست معلمه 

ولی اگر تصحیح آنلاین بشه قطعا سال بعد ی برنامه ای براش دارن

عزیزم کشوری برگزار میشه تصحیح هم دست دبیرت نیست و آنلاینه اینا یعنی چی؟یعنی ممکنه سال بعد بگن تاثیر ...

یه سوالی بپرسم 

الان برا سال ما گفتن دهم برداشته شده اگه سال بعد بگن برمیگرده برا اون سال حساب میشه 

برا ما که مثلا بشیم ۱۱ دیگه حساب نمیشه درستههه؟؟

خب اخه من الان درسایی مث تاریخ و فیزیک و.. ک گفتن جز ۶تا نیست و نخوندم الان وقت بزارم رو اونا یهو ۱۰ ...

میدونم 

خودمم یازدهمم نمی دونم چه غطی کنم اینا ده بار حرفشون رو عوض میکنن 

خب اخه من الان درسایی مث تاریخ و فیزیک و.. ک گفتن جز ۶تا نیست و نخوندم الان وقت بزارم رو اونا یهو ۱۰ ...

اختصاصی هارو بخون بالاخره بدرد کنکورت میخوره که واسه تاریخ و محیطم بهت میگم چیکار کنی اگه خواستی

عزیزم بخون همه درساتو ولی اولویتت اون ۶ تا بشن از الان خیلی فرصت عالیه واسه خوندن کل یازدهمت از دستش ...

الان ۴ روزه فقط پای ریاضیم  هنوز بقیه درسا مونده اصلا وقت خوبی نیست

یه سوالی بپرسم الان برا سال ما گفتن دهم برداشته شده اگه سال بعد بگن برمیگرده برا اون سال حساب میشه ب ...

اگر امسال امتحاناتتون کشوری بشه و تصحیح دست معلم نباشه 

سال دیگه قطعا میگن تاثیر داره ولی اگر معلم تصحیح کنه حرف شما درست میشه

اختصاصی هارو بخون بالاخره بدرد کنکورت میخوره که واسه تاریخ و محیطم بهت میگم چیکار کنی اگه خواستی

وای تاریخ راهکاری داری براش از ترم ۲ به بعد حتی یه بارم نخوندمش

ما سلامت نداریم عزیزم انسان و محیطه ک شب امتحان میخونم راحته