2777
2789
عنوان

موی سفید💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 33 پست
منم دلم گرفت اولین بار دیدم یادگاری نگهش دار ازمن هنوز لایه قرآنه

چقدر قشنگ💔🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چرا وقتی دیدم اصن ناراحت نشدم انگار طبیعی بود برام😑

چرا اینا نشونه اینه خیلی اذیت شدی که موهات داره سفید میشه:)

چون مامانم با این سن خیلی کم موهاش سفیدهه حالا من💔😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

و چقدر حس بدیه که ۱۸ سالمه ولی هر قسمت موهامو نگاه میکنم کلی تار سفید میبینم:)

💔🥲

هی پیر شدیم منم از ۱۸ سالگی موی سفید داشتم الان دیگه انقد زیاد شده بود هر کی موهامو میدید میگفت چق ...

الهییی خیلی دردناکه💔

چقدر قشنگ💔🫠

چون خیلی سختی کشیدم خیلی اینقد که یکی پیشم از مشکلش میگه واقعا برام بی معنی خودم خیلی قیافم بزرگتر از سنمه همه سختی هامم بخاطر بقیه بوده نه اشتباهات خودم اعتیاد بابام اعتیاد شوهرم سرطان من نه بچگی کردم نه جوونی گزاشتم لایه قرآن گفتم خدایا یکی طلبم خودت گفتی به اندازه رشته باریک خرما به کسی ظلم نمیشه ببینم چطوری برام جبران میکنی من صبر زیاده تا قیامت صبر میکنم 

چرا اینا نشونه اینه خیلی اذیت شدی که موهات داره سفید میشه:)چون مامانم با این سن خیلی کم موهاش سفیدهه ...

واقعا؟؟؟؟ اینو که گفتی انگار هری دلم ریخت اخه من همیشه تو خودم می ریزم انقد خودم رو قوی شاد نگه داشتم که خودم باورم شده هیچیم نیست😅😁

قربونت برم عزیزم ب دید مثبت بهش نگاه کن من که میگم همشون رد پایی از کم نیاوردن و جا نزدن و استقامت و قوی بودنمونه من اینارو ب دید تجربه ونگا میکنم این ک چقد کم نیاوردم مطمئنم تو زندگی تو یه شخصیت خیلی قوی ای داری🥲

کاربری خواهرم بوده الان برای منه