2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چرا وقتی دیدم اصن ناراحت نشدم انگار طبیعی بود برام😑

چرا اینا نشونه اینه خیلی اذیت شدی که موهات داره سفید میشه:)

چون مامانم با این سن خیلی کم موهاش سفیدهه حالا من💔😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

هی پیر شدیم منم از ۱۸ سالگی موی سفید داشتم الان دیگه انقد زیاد شده بود هر کی موهامو میدید میگفت چق ...

الهییی خیلی دردناکه💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

چقدر قشنگ💔🫠

چون خیلی سختی کشیدم خیلی اینقد که یکی پیشم از مشکلش میگه واقعا برام بی معنی خودم خیلی قیافم بزرگتر از سنمه همه سختی هامم بخاطر بقیه بوده نه اشتباهات خودم اعتیاد بابام اعتیاد شوهرم سرطان من نه بچگی کردم نه جوونی گزاشتم لایه قرآن گفتم خدایا یکی طلبم خودت گفتی به اندازه رشته باریک خرما به کسی ظلم نمیشه ببینم چطوری برام جبران میکنی من صبر زیاده تا قیامت صبر میکنم 

چرا اینا نشونه اینه خیلی اذیت شدی که موهات داره سفید میشه:)چون مامانم با این سن خیلی کم موهاش سفیدهه ...

واقعا؟؟؟؟ اینو که گفتی انگار هری دلم ریخت اخه من همیشه تو خودم می ریزم انقد خودم رو قوی شاد نگه داشتم که خودم باورم شده هیچیم نیست😅😁

قربونت برم عزیزم ب دید مثبت بهش نگاه کن من که میگم همشون رد پایی از کم نیاوردن و جا نزدن و استقامت و قوی بودنمونه من اینارو ب دید تجربه ونگا میکنم این ک چقد کم نیاوردم مطمئنم تو زندگی تو یه شخصیت خیلی قوی ای داری🥲

کاربری خواهرم بوده الان برای منه