2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب لابد روشون نمیشه بیان خونه مادرت، برو خونه خودت تا بیان به برادرزاده شون سر بزنن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ولش کن الان وقت حرص خوردن نیست خسته زایمانی به این چیزا فکر‌نکن

یادمه بعد زایمانم تا دو ماه عین‌دیوار بودم هم‌کر بودم هم لال بخدا اصلا انگار فضا بودم شماها چطور میتونید تجزیه تحلیل کنید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

زنگ چی اونم روشون نمیشه

لابد نمیشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

😐وظیفه‌شونه‌ بیان دعوت چی

خب همین جوری برن خانه مادر ایشون اون وقت نمیگین چرا بدون دعوت امده خونه مردم؟

خب همین جوری برن خانه مادر ایشون اون وقت نمیگین چرا بدون دعوت امده خونه مردم؟

نه. بچه بدنیا اومده رو همه می‌آن سر می‌زنن

مثل عید دیدنی می‌مونه صرفا باید اطلاع بدی داری می‌ای نه که منتظر دعوت باشی

.She's somebody , not some body.  

نه. بچه بدنیا اومده رو همه می‌آن سر می‌زننمثل عید دیدنی می‌مونه صرفا باید اطلاع بدی داری می‌ای نه که ...

خب مگه شما ها نمیگین کسی که تازه زایمان کرده حوصله مهمون نداره، به خدا من تو نی نی سایت فهمیدم هر کاری خانواده شوهر انجام بدن یه حرفی توش هست. 

خب مگه شما ها نمیگین کسی که تازه زایمان کرده حوصله مهمون نداره، به خدا من تو نی نی سایت فهمیدم هر کا ...

آخه باید بیان بچه رو ببینن 

در حد یه زنگ زدن اجتماعی نیستن یعنی؟

مهمونی شام داره دردسر داره 

سر زدن نهایت چهارتا بشقاب میوه کثیف شه.

.She's somebody , not some body.