atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9180 عنوان میگم چرا 49 بازدید | 6 پست حرف خواستگار و مادرشوهر و خواهر شوهر جاری میشه همه هستن اما در بقیه موارد نه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/01/29 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بگویاسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 40983 چون مسائل خاله زنکی طرفدار زیاد داره |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40395 بقیه موارد هیجان انگیز نیستجذابیت ندارهما حوصلمون سر میره میایم اینجابحث جالب لازم داریم { خانم هستم }
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9180 چون مسائل خاله زنکی طرفدار زیاد داره با تشکر او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9180 بقیه موارد هیجان انگیز نیستجذابیت ندارهما حوصلمون سر میره میایم اینجابحث جالب لازم داریم متوجهم ولی سایت تبادل نظره نه خانواده شوهر او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40395 متوجهم ولی سایت تبادل نظره نه خانواده شوهر اونکه صد درصدو ممنوعیتی برای تاپیکای دیگه نیستولی دلیل بازدید نخوردنشو بهت گفتماینکه بقیه تاپیکا بازدید نمیخوره و دیده نمیشه به خاطر اینه که سرگرم کننده نیست برامون { خانم هستم }
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9180 اونکه صد درصدو ممنوعیتی برای تاپیکای دیگه نیستولی دلیل بازدید نخوردنشو بهت گفتماینکه بقیه تاپیکا باز ... اخه شاید طرف با شرایط سخت اومده دلش شکسته میخواد حرف بزنه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت