2777
2789
عنوان

میگم چرا

49 بازدید | 6 پست

حرف خواستگار و مادرشوهر و خواهر شوهر جاری میشه همه هستن اما در بقیه موارد نه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چون مسائل خاله زنکی طرفدار زیاد داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مسائل خاله زنکی طرفدار زیاد داره

با تشکر

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بقیه موارد هیجان انگیز نیستجذابیت ندارهما حوصلمون سر میره میایم اینجابحث جالب لازم داریم

متوجهم ولی سایت تبادل نظره نه خانواده شوهر

متوجهم ولی سایت تبادل نظره نه خانواده شوهر

اونکه صد درصد

و ممنوعیتی برای تاپیکای دیگه نیست

ولی دلیل بازدید نخوردنشو بهت گفتم

اینکه بقیه تاپیکا بازدید نمیخوره و دیده نمیشه به خاطر اینه که سرگرم کننده نیست برامون

{ خانم هستم }
اونکه صد درصدو ممنوعیتی برای تاپیکای دیگه نیستولی دلیل بازدید نخوردنشو بهت گفتماینکه بقیه تاپیکا باز ...

اخه شاید طرف با شرایط سخت اومده دلش شکسته میخواد حرف بزنه