2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که پنیک میشه وقت تاپیک زدم ندارع

بابا بخدا پنیک فرق داره با حمله عصبی ول کنید اینقدر درگیر هرچی دیدین نشیددددد

یکم نفس عمیق بکش حمله عصبیه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خوش بحالت که نمیدونی

اره واقعا🚶🏻‍♀️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چرا همه نی نی سایتی ها پنیک میشن🤔🤔🤔🤔

تا دو سال پیش که این لغت رو زبونها نیفتاده بود چی میگفتن؟؟؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

چهار قل آیت الکرسی بخون حمد بخون بدم به کف دستات بعدشم مسح بدن بکش نفس عمیق بکش 

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

به این فکرکن که گذریه و تموم میشه، نفس بکش به چیزای حال خوب کن یا خاطرات خوبت فکرکن.. چیزی نیست خیلیا تجربه ش میکنند یا تجربه کردند..

اگر مذهبی هستی ذکر بگو.. هرذکری که بیشتر باهاش ارتباط میگیری یا با یکی از چهارده معصوم که بیشتر باهاش انس داری حرف بزن

از حس و حالت بگو و ازش کمک بخواه.. بخصوص امام زمان عج

قرانم بغل کنی خیلی حس خوبی میده... لااقل میتونی امتحان کنی 

پنیک به موارد خیلی حاد میگن منم عصبی میشم نفسم میگیره نمیتونم سرپا وایسم،،ولی نمیگم پنیک شدم،،

چون به موارد خیلی حاد پینک میگن

نه اینکه همینجوری فرتی عصبی بشی بگی پنیک شدم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....