kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 236 عنوان اعتبار دیجی پی 192 بازدید | 10 پست میشه بگین چجوری باید اعتبار دیجی پی بگیرم؟ 1404/01/29 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16488 اگه زیاد از دی جی کالا خرید داشته باشی بالای ۳ ملیون بهت میدهاگر نه فقط ی تومن کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 236 اگه زیاد از دی جی کالا خرید داشته باشی بالای ۳ ملیون بهت میدهاگر نه فقط ی تومن جدی ؟؟ من خیلی خرید کردم قبلا
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16488 جدی ؟؟ من خیلی خرید کردم قبلا احتمالن ۴ تومنی بده بهت برا من داد چون 😂بیسچاری خرید میکنم😐قصداشو ندادم الان ۱ ماه گذشته ..گفتم دستم بیاد ۴ تومن یجا بدم کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 236 احتمالن ۴ تومنی بده بهت برا من داد چون 😂بیسچاری خرید میکنم😐قصداشو ندادم الان ۱ ماه گذشته ..گفتم دس ... الان رفتم چک کردم اعتبار نداشتمتوی دیجی پی باید کاری کنم که اعتبار بده؟مگه سه ماهه نیست؟😂
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16488 الان رفتم چک کردم اعتبار نداشتمتوی دیجی پی باید کاری کنم که اعتبار بده؟مگه سه ماهه نیست؟😂 آره قسطس ماهه هست ولی من ندادم 😐😐هیچفعلن تا دستم بیادقبلن گرفتی کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 236 آره قسطس ماهه هست ولی من ندادم 😐😐هیچفعلن تا دستم بیادقبلن گرفتی نه تا حالا نگرفتم ولی میشه بگی خودت چجوری گرفتی؟ توی دیجی پی کاری انجام دادی؟
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16488 نه تا حالا نگرفتم ولی میشه بگی خودت چجوری گرفتی؟ توی دیجی پی کاری انجام دادی؟ چند روز دیگه امتحان کن ..حتمن میده که میگم بستگی داره ب خریدات نمیدونم اگه خبری نبود پس معلومه فعلن جمش کردن البته با ی خط دیگه هم امتحان کن کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 236 چند روز دیگه امتحان کن ..حتمن میده که میگم بستگی داره ب خریدات نمیدونم اگه خبری نبود پس معلومه فعلن ... یعنی چک و این چیزا نمیخواد؟ بعد اینکه من میخواستم از داروکده خرید کنم ولی میگه باید اعتبار بگیریمیرم تو سایتش کاراشو انجام میدم میگه اعتبار نمیدیم و فلان😭
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16488 یعنی چک و این چیزا نمیخواد؟ بعد اینکه من میخواستم از داروکده خرید کنم ولی میگه باید اعتبار بگیریمیرم ... تا ۱۰ ملیونش چیزی نمیخواد ..البته میگم خوش حساب باشی تیکه تیکه بهت میده ..بار اول ی تومن یا ۳ تومن بهت بده خوش حساب باشی بار بعد ۷ چند روز دیگه امتحان کن کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 236 تا ۱۰ ملیونش چیزی نمیخواد ..البته میگم خوش حساب باشی تیکه تیکه بهت میده ..بار اول ی تومن یا ۳ تومن ب ... باشه مرسی🥲