2777
2789
عنوان

سیخ شدن دست نوزاد

132 بازدید | 10 پست

سلام خانما دخترم ۳ماهو ۲۰روزشه از دیروز خیلی نق نقو شده همش نق میزنه و بهانه میگیره یهو گریه میشه دستاشو سیخ میکنه حالت اینکه بغلم کنین دستاشو دراز میکنه یبوستم داره بردم دکتر شیرشوعوض کرد شیر نان کامفورت با قطره بی بی کر دادالان ۴روز گذشته همچنان سبوست داره و هنگام دفع یه تیک کوچیک سفت از خارج میشه ایا سیخ شدن دستش نگران کننده اس .....فقدم تو گهواره اروم میشه

حتما ببرش متخصص کغز و اعصاب نوار بگیره

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش مغز و اعصاب بنظرم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خو دلش درد میکنه بیچاره برا همین گریه میکنه

یکم کره براش شیاف کن شکمش کار کنه راحت شه،یا یه قاشق چای خوری روغن زیتون بهش بده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

دستاش و سیخ میکنه حالت عادی داره؟یا همه بدنش سیخ میشه و نگاهشم غیر عادی میشه؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دستاش و سیخ میکنه حالت عادی داره؟یا همه بدنش سیخ میشه و نگاهشم غیر عادی میشه؟

ن فقد گریه میکنه دستاشو سیخ میکنه میگه بلندم کنید بلندش میکنم راه میرم اروم میشه...یاخدا چرا میگن ببرم نوار مغز دارم میترسم

ن فقد گریه میکنه دستاشو سیخ میکنه میگه بلندم کنید بلندش میکنم راه میرم اروم میشه...یاخدا چرا میگن بب ...

میگن شاید خدایی نکرده حالت تشنج بهش دست داده

تو بد تعریف کردی گفتی دستاشو سیخ میکنه برا همین میگن

اصلا نگران نباش حالت تشنج نداره خداروشکر،من پسرم تشنج میکرد اینجور نبود همه بدنش خشک میشد و سیخ میشد😞

تو بچت دلش درد میکنه،یه کاری کن شکمش کار کنه مدفوع کنه راحت میشه

چرا؟

بخاطر احتمال تشنج

البته بعضی از سیخ شدن ها طبیعیه فقط چون نوزاد هست برای اطمینان بهتره نوار هم بگیرن

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .