2777
2789
عنوان

کنکور سراسری

137 بازدید | 4 پست

دوستان به نظرتون اگر سال آخر ارشد باشم 

میتونم کنکور سراسری شرکت کنم ؟ هردو‌کنکور و 

و انصزاف نخوام بدم 

و این که نظام قدیم بودم 

باید امتحانات پایه دوازدهم و‌یازدهم هم بدم ؟ واینو کسی تا حالا انجام داده برام توضیح بده خیلی ممنون میشم 

بله میتونی 

آره باید امتحانای نهایی رو پایه رو ثبت نام کنی و شرکت کنی چون۶۰ درصد کنکوره

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

بله میتونی آره باید امتحانای نهایی رو پایه رو ثبت نام کنی و شرکت کنی چون۶۰ درصد کنکوره

میدونی از چه طریق باید ثبت نام کنم و چه زمانی ؟

همون سال اخر همه امتحانات و‌بدم یا در طول خوندن ارشد هم‌میتونم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی از چه طریق باید ثبت نام کنم و چه زمانی ؟همون سال اخر همه امتحانات و‌بدم یا در طول خوندن ارشد ...

طبق کنکور امسال یه کنکور اردیبهشته یکی تیر

امتحانات هم خرداد برگزار میشن یکی دوماه از قبل زمان ثبت نام شونه و هر درس هم هفتاد تومن هزینه داره.

گفتن سال بعد کنکور فقط تیره

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

امسال یازدهم ندارن پشت کنکوریا

۱۲ رو باید بدی

مهلت ثبت نام کنکورم فکر کنم تمام شد

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶