2777
2789
عنوان

محصولات نفیس

288 بازدید | 20 پست

سلام من تا حالا ریمل وشامپو ضدشوره وضدافتاب وژل شستوشو کره بدنشو با یه کرم برا خشکی بدن بچم خریدم تازه دارم استفاده میکنم خوب بوده اگه بعدش عوارض داره تا استفاده نکنم؟خواهرمم خیلی راضی بود دوستش برامون خریده اولش یه لینک برام فرستاد پرش کردم نوع پوستم واینا طبق اونا وچیزایی که لازم داشتم گفتم برام اورد یه ماهه استفاده میکنم خوب بودن تاالان 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

من ب شخصه جرات ندارم از محصولاتشون استفاده کنم مخصوصا با توجه ب اصرار کردنشون.

اما اگه برات خوب بوده استفاده کن گلم

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ب نظرم ارزش نداره 

من همکارم واس ریزش مو 

لک صورتش گرفت تاثیر نداشت 

صورتشم کلی جوش زد

کیفیت این محصولا انقد پایینه ک هیچ داروخانه یا لوازم ارایشی اینارو حاضر نیست بیاره بفروشه

ب نظرم پول ب مارک خوب بدی خیلی بهتره

من ب شخصه جرات ندارم از محصولاتشون استفاده کنم مخصوصا با توجه ب اصرار کردنشون.اما اگه برات خوب بوده ...

این خداروشکر اصراری نبود منم ناخودآگاه کسی بهم اصرار کنه فراروبرقرارترجیح میدم😂اطلاعات بالایی داشت خداییش مثل دکتر اول سوال پرسید وفرم پرکردم وطبق اونا گفت چی لازم داری منم گفتم همین مثلا پوست بدنم خیلی خشک بود کرم ثمین وروغن بچه پسرمو هرچی میزدم بعدحموم فرداش سفیدک میزد کره بدن نشنیده بودم زدم رنگش شیری  غلیظم هست زدم تا حموم بعدی پوستم نرمه باز گفتم مطمئن شم اگه عوارض بعدی داره بدونم

منم. واقعا باورم نمیشه این موریانه ها هستن هنوز

این فکر کنم از اونا نباشه یکی از اقوام بود بلا به دورجواب خودشو نمیدادم مامانش خونمون بود زنگ میزد خداروشکر راهش دور بود نمیتونست بیاد😂

شما از میزان سودش هم اطلاع دارید کسایی که داخل فروش این محصول هستند؟

نه والاباهاش راحت نیستم ازش بپرسم ولی اون آشنامون که شرکت بیز بود خیلیم کنه بود الان اومده بیرون

خواهرم موهاش چندسال پیش خیلی وز بود از یکیشون شامپوخرید درکمال ناباوری وز موهاش کلا رفت ولی اسم شامپو رو یادش رفت واون خانومم از اون شرکت اومد بیرون سر اون اعتماد کردیم دوباره خریدیم ولی تا اونجا که من فهمیدم اونایی که کنه وارانه جنس میفروشن اطلاعات خوبی ندارن ومحصول اشتباه میفروشن بهت وپوست وموت داغون میشه ولی اونایی که قشنگ مشاوره میدن ومهمه براشون توچی میخوای اونطوری نیستن ولی متاسفانه خیلی کمن😐همش میخوان بفروشن حالا چی مهم نیست

عزیزم عوارض نداره حالا یه عده نیان بگن تبلیغه طبق تجربه خودم دارم نظر میدم

من بلک ماسکشون رو استفاده کردم محشر بود 

شوینده رو الان ۴ ساله دارم استفاده میکنم

آبرسانشونم ۳ سال استفاده کردم هیچ عوارضی هم نداشت

اینکه اصرار میکنن بخاطر گسترش کارشونه درواقع جزئی از کار مشاوران این مجموعه بازاریابیه، نتورک یعنی همین!

چون اصرار میکنن دلیل بر بد بودن محصولاتشون نیست

من دختر خالم پوستش داغون بود پر از جوش و جای جوش چندتا از محصولات نفیس رو فقط دو دوره استفاده کرد الان پوستش عالی شده

بخدا اینا تبلیغ نیست منم مشاور نفیس نیستم محصولاتم رو از شخص دیگه‌ای میخرم😂

طبق تجربه چندین سالم گفتم اینا رو

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

خواهرم موهاش چندسال پیش خیلی وز بود از یکیشون شامپوخرید درکمال ناباوری وز موهاش کلا رفت ولی اسم شامپ ...

من خواهر شوهرم تو این کاره

هر روز پست واستوری وسمینارو...

نمیدونم اصلا درآمدش چقدره

ولی خیلی تبلیغ واصرار و... داره

مشتری هم زیاااااد داره

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خواهرم موهاش چندسال پیش خیلی وز بود از یکیشون شامپوخرید درکمال ناباوری وز موهاش کلا رفت ولی اسم شامپ ...

آره مهم اینه که محصول مناسب پوست خودتون استفاده کنید

اینایی هم که بعد از استفاده نتیجه عکس گرفتن بخاطر اینه که محصولات مناسب پوستشون نبوده

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤