2777
2789
عنوان

چطور یخ کراشمو بشکونم صاحبکارمه

254 بازدید | 13 پست

مجرده محترمه خیلی آقاست نمازخونه خیلی دوست دارم این خصوصیاتشو به دلم بدجور نشسته و احساس میکنم اون هم ازم خوشش میاد اما همش سعی میکنه فاصله بذاره و یوبس رفتار کنه و رئیس بازی در بیاره برای کنترل اوضاع

صبحها جای دیگه مشغول به کاره

یعالمه دعای نادعلی خوندم یاودود استغفار یعنی اگه سنگ بود نرم شده بود 

وضعیت مالیش و بازار هم که خوابیده بیشتر  خشک شده

یکی دوبار از سرکارش اومد عجله ای نشست کمی توضیحات داد و رفت  

من مطمئنم که دلش باهامه اما اینکه چطور مقاومتشو از بین ببرم که مهربون شه و بیاد اعتراف کنه چکار کنم

۳ماهه که توی مغازه اش کار میکنم و این رو هم بگم از لحاظ قیافه و این چیزا من بهترم 

اگه دوستت داشت یوبس نمیشد دوستت نداره 

دنبال این نباش تو نظرشو جلب کنی. و پیشنهاد بدی مذهبی هم هست احتمالا فکر کنه چقدر سبک هستی اگرم قبول کنه مثل همه ی مرد های جهان میخواد بگه تو اومدی سمتم من که نیومدم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

در ضمن عشق های بزرگ همیشه با نخواستن یک زن آغاز میشه ...

مرد ها شیفته ی زن دست نیافتنی هستن نه اینکه پی این باشی تورش کنی

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن عشق های بزرگ همیشه با نخواستن یک زن آغاز میشه ...مرد ها شیفته ی زن دست نیافتنی هستن نه اینکه ...

اتفاقا من خیلی مغرورم اصلا جلف نیستم اصلا لون خودش منو میشناسه ما شخصیتمون مثل همه 

در ضمن عشق های بزرگ همیشه با نخواستن یک زن آغاز میشه ...مرد ها شیفته ی زن دست نیافتنی هستن نه اینکه ...

قبلش اصلا خوشم‌ نمیومد ازش ولی رفتاراشو دیدم و اخلاقشو جذبش شدم اون یک درصد هم فکر نمیکنه من ازش خوشم بیاد 

اتفاقا من خیلی مغرورم اصلا جلف نیستم اصلا لون خودش منو میشناسه ما شخصیتمون مثل همه

افرین دختر خوب🌹ارزش تو خیلی زیاده تنها کاری که باید بکنی صبر کردنه اصلا پیشنهاد نده اون بخواد باور کن پیشنهاد میده هر چقدرم سنک باشه 

میدونی چرا یوبسه؟ چون پولداره چون خودش روبالاتر از تومیدونه اصلاشاید نامزد داره 

الکی خودتو اذیت نکن ودعا و...نخون شایدبااین چیزها کمی بیادجلو واین آقا کار جدی نخواهد کرد دیدم که میگم 

اینا رفتارشون طوریه که غیرمستقیم آدم روگرفتار میکنن  شایدبعضی وقت نکونی هم بخورن ولی جدی حرکتی نمیکنن 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

میدونی چرا یوبسه؟ چون پولداره چون خودش روبالاتر از تومیدونه اصلاشاید نامزد داره الکی خودتو اذیت نکن ...

اتفاقا پولدار نیست اصلا و نامزد نداره و هیچکدوم از اینایی ک میگی نیست

میدونی چرا یوبسه؟ چون پولداره چون خودش روبالاتر از تومیدونه اصلاشاید نامزد داره الکی خودتو اذیت نکن ...

سرترم

🤣🤣🤣

بخدا خیلیا بهم پیشنهاد میدن حتی پولدار و خوشتیپ اما من از اخلاق این آقا خوشم میاد هز شخصیتش ابهت از اینجور آدما خوشم میاد حمایتش مهربونیش 

سعی نکن ، شاید تو رابطه باشه 

اگر خودش بخواد میاد جلو

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

نیست توی رابطه میدونم

قرار نیست که شما بدونی ، چون مسئله کاملا شخصیه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻