2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جویدن وسائل چوبی و خوردن گلا

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

خیلیییی 🥲بچم سالم بود نمی‌دونم چرا ضعیف شد... بعدشم مُرد💔

یه دونه اوائل ازدواج داشتیم خیییییلی بامزه و دوست داشتنی بود ولی ضرر و زیانم زیاد زد بهم 😁 سرهمون خرابکاریاش و وابستگی و غصه شدید بعد مرگش  وقتی مرد دیگه نذاشتم همسرم یکی دیگه بیاره

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

دردسر داره عروس هلندی؟علاقه دارم ولی نمیدونم کثیف کاری داره چجوریع

گربه سختتره یا عروس هلندی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه دونه اوائل ازدواج داشتیم خیییییلی بامزه و دوست داشتنی بود ولی ضرر و زیانم زیاد زد بهم 😁 سرهمون خ ...

دقیقا منم بخاطر همین دیگه خانواده اجازه نمی‌دن بگیرم 🥲 چون بعدش خیلی وابستشون میشم 🥺

دانشجوی رشته مشاوره 🥹من یه دخترم که عاشق رشتمم🥰

دقیقا منم بخاطر همین دیگه خانواده اجازه نمی‌دن بگیرم 🥲 چون بعدش خیلی وابستشون میشم 🥺

کار خوبی میکنن 🥺

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش