2777
2789
چرا عشق من عربه🥲

خوب همه که قرار نیست بد باشن, اما اگر خودت از قومیت دیگه باشی برات قابل تحمل نیست 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند سال پیش اهواز زندگی میکردم 

ببین هم خوب داشتن هم اون تعصبی ها 

که اصلا با نگاه اول مشخص نمیشد باید خیلی میدیدیشون تا متوجه بشی کدومن ولی بشدت مهمان نواز و خونگرم هستن

خوبن ولی اگه برای ازدواج میخوای و طرف مقابلت بچه‌ی شیخه باید با قوانین کنار بیای

مثلا حتما محجبه میخوان

یا بیشتریا قبول نمیکنن تنها زندگی کنید

خونه بزرگی دارن خانوادگی زندگی میکنن

من خودم عرب ابادانم ولی نمیتونم با همچین قوانینی زندگی کنم 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

الان یه سری خبیث میان به عرباتوهین میکنن

عزیزم مگه نمیدونی اعراب ارث باباشونو خوردم؟

چند روز پیش یه تاپیک زده بودن و ب ما توهین کردن 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

چی قابل تحمل نیست اتفاقا من فک میکنم جوشون باحاله خیلی رفت و امد دارن برعکس ما

تعصب مرداشون 

منکه گفتم همه قرار نیست اینجوری باشن  

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

من عربای ایران رو خیلی شناخت ندارم ولی بقیه کشورها چند همسری بینشون خیلی رایج و عادیه.

تو عراق یه دوستی دارم همسن ۷۲ایای خودمونه، ۳ تاپسر داره و یه دختر میگفت هر جا رفتین زیارت دعا کنین شوهرم زن نیاره سرم، میگفت رسمشونه خواهرشوهراش داشتن دنبال زن میگشتن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌