2777
2789
عنوان

درمان شدگان طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 15867 بازدید | 535 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بهم گفتن هرچقدر میخوای بخور این کاملا طبیعیه 😔🤦🏻‍♀️

عسل طبیعی جنبه درمانی داره درحد قاشق مرباخوری یا غذاخوری 

ولی یه عسل هست عسل صبحانه که فکرمیکنم اینا پرورشی هستن اینارو میشه بعنوان صبحانه خورد ولی شما چون دیابت داری نخوری بهتره

عسل طبیعی جنبه درمانی داره درحد قاشق مرباخوری یا غذاخوری ولی یه عسل هست عسل صبحانه که فکرمیکنم اینا ...

نه دیگ اصلا نمی‌خورم 

خیلییییییی هم سخته 

دلم ضعف می‌ره برای شیرینی کلا هرچی حتی خرما 😔

همین عسل که هر روز خوردم قندم رو بالا برد 

دوست عزیز میدونم فاصله زیادی از پستت میگذره ولی چیزی به اسم طب اسلامی وجود نداره به صراحت وزیر بهداشت اومد تو تلوزیون و گفت همش شیادی هستش

ما اصول اولیه دینمون رو توش دو فرقه شدیم سنی و شیعه یه نمازمون شبیه هم نی که ستون دینمونه بعد احادیث خیلی کم اهمیت تر از اینا دست نخورده و درست حسابی در حد علم امروز از ۱۴۰۰ سال پیش تا الان موندن؟

اگه میگفتین طب سنتی باز منطقی تر بنظر میرسید چون اون رشته دانشگاهی هستش و فرد پزشک واقعیه و تو کشورای بزرگی هم تدریس میشه

خلاصه که از من به شما نصیحت حتی اگر فکر کردین روتون اثر مثبت هم میزاره سراغ این طب نرید

ب جد میگم هیچکس ازشون پزشک نیستن من روحانی دیدم طب اسلامی رو تبلیغ میکنه بیشتر بنظر میاد اطلاعات عمومی هستش این طب ...اعتماد نکنید

Oh baby

گرچه نیازی به اعلام جهت گیری من درمورد مطالب مرتبط با سلامت انسان نیستش اما من تقریبا با دیدگاه این طبیعیه؟ پس خوبه کاملا مخالفم تریاک هم طبیعیه اما بدبختت میکنه و خیلی چیزای دیگه 

زیاده روی نکنید با پزشک مشورت کنید سنت ها مال گذشته هستن و اتفاقا اونا تجربی بودن علم امروزی کاملا شهودی هستش 

Oh baby
دوست عزیز میدونم فاصله زیادی از پستت میگذره ولی چیزی به اسم طب اسلامی وجود نداره به صراحت وزیر بهداش ...

ممنون از نظرتون دوست عزیز

تهران چندین پزشک درمانگر طب اسلامی هم هستن 

شاید شهرای دیگم پزشکانی باشن که درمانگر طب اسلامی هستن 

هیچوقت تو هیچ زمینه ای به نظر یک گروه خاص توجه نکنین  هم نظر مخالفان رو بخونین هم موافقان بعد راحتر میشه تصمیم گرفت من این چندسال حسابی تحقیق کردم و به لطف خدا بهترین درمانگرا هم بهمون معرفی شد 

امیدوارم هر روش درمانی پیش میگیرین سالم و سلامت باشین

ممنون از نظرتون دوست عزیزتهران چندین پزشک درمانگر طب اسلامی هم هستن شاید شهرای دیگم پزشکانی باشن که ...

اگر پزشک هستن خوبه من اوناییو میگم که پزشک نیستن 

باز پزشک باشی میتونی موشکافی کنی بفهمی حدیث معتبره یا نه 

گرچه از نظرم طب سنتی برین بهتره اون جهانی روش کار شده و پیشرفته و بروز تر هستش احادیث ما قدیمی هستن طب سنتی البته قدیمی تره ولی تا الان پویا بوده 

هرجور راحتی گلم خوبه ک با تحقیق پیش رفتی

Oh baby

اونایی که مخالف این نوع طب هستن،باید به عرضشون برسونم،در پزشکی کنونی،روزانه، صدها مورد خطای پزشکی باعث نقص عضو، فوت و خیلی چیزای دیگه میشه که اصلا صداشو درنمیارن ولی در این شیوه ها، حدااکثر درمان نمیشه شخص