2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظرم خیلی بریز بپاش نکن یمدل پلو یه مدل خورشت سوپ سالاد ماست ترشی دوغ نوشابه میوه ساده چای وشیرینی حالا خواستی یه کبابی چیزی هم بزار یه شالی روسری چیزیم بهش بده

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بنظرم خیلی بریز بپاش نکن یمدل پلو یه مدل خورشت سوپ سالاد ماست ترشی دوغ نوشابه میوه ساده چای وشیرینی ...

وقتی بچه م به دنیا اومد برادر شوهرم واسش سنگ تموم گذاشت شهر غریب زایمان کردم با گل و شیرینی و هزارتا آشنا به کادر بیمارستان خصوصی گفت هوای من و بچه مو داشته باشن.

کادو هم ماشالله سنگ تموم گذاشت واسه همین گفتم منم کم نزارم 

نمیخوام خیلی بریز بپاش کنم ولی نمیخوام خیلی هم ساده باشه

وقتی بچه م به دنیا اومد برادر شوهرم واسش سنگ تموم گذاشت شهر غریب زایمان کردم با گل و شیرینی و هزارتا ...

من برای جاری م شوید پلو با ماهیچه ، زرشک پلو با مرغ ، فسنجون با گوشت قلقلی درست کردم ، با دلمه برگ مو ، سبزی و سالاد کاهو ، نوشابه و دلستر ، ماست و خیار ، سکه یک گرمی هم دادم میوه ۴ مدل ، شیرینی تر ، پاگشا جاری چون نزدیکه باید سنگ تموم گذاشت 

کلن پاگشا افراد نزدیکمثل خواهر برادر خودمون یا همسرم باید خوب باشه

یه خورشت که توش تبحر داری بزار ،، مرغ شکم‌پر بلدی خوبه درست درست کن، خواستی میتونی بورانی بادمجون یا اسفناج یا قارچ بزاری دلمه میزارن قاسمی یا کشک بادمجون ، سوپ برای پیش غذا. دارم هر چی خوب درست میکنی بزار 

سبزی و سالاد و مخلفاتش 

عزیزم، برای پاگشا کردن جاری، بهتره که یه برنامه ساده و دوستانه داشته باشی. می‌تونی خوراکی‌های خوشمزه تهیه کنی، یه محیط راحت و صمیمی بسازی و با محبت ازش استقبال کنی. حواست باشه که فضای گرم و دوستانه باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام خوشگلم 

برای پاگشای جاری اول یه هدیه اماده کن حالا اگه میخواین پول باشه 

بعدم شام دیگه بستگی به خودتون داره که چندمدل بخوای ولی گزینه مجلسی همون زرشک پلو و مرغه و اگر توانشو داری از بیرون بگیره کوبیده عالیه 

میوه 

میز مزه اگه دوست دارین 

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

شال و روسری برای جاری کمه به نظرم یه تومن مناسبه

من همینم بهم ندادن دیگه بسته به نوع ارتباطشون هست

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏