2777
2789
عنوان

جواب بیبی چکم منفی شد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون رابطه ی کامل اینهمه نگرانی کشیدی ؟ 😐من یبار مث تو شدم عقد شک کردیم فردای قرص اورژانسی خوردم ال ...

اره اصلا رابطه کامل نداریم، از انزالم جسارتا مطنئن بودم نزدیک واژن نبوده ولی هی گفتن پیشابم اسپرم داره ممکنه با ترشحاتت قاطی شده وارد واژن شده،یکی اومد گفت من بدون دخول حامله شدم اصلا سکته زدم گفتم نکنه از رو شکم سُر خورده رفته داخل😑الان که پریود شدم میبینم چقدر احمقانه نگران بودم ولی تو اون موقعیت آدم متوجه نیست ولی نامزدم مطمئن بود عین خیالشم نبود میگفت مگه میشه

پشت من خدا بوده همیشه ...

منم مث تو بودم الان میبینم نه باباااا مگ حامله شدن به این راحتیه 😂

ولی استرس بدی کشیدم،۴ کیلو تو یه هفته کم کردم،انقدر حالم بد بود مامانمم فهمید شرفم رفت،حالا اگه رابطه کاملم داشتیم زورم نمیاورد،یعنی هیچی از عید نفهمیدم چون ۲۰ اسفند موعدم بود نشدم تاااااا همین سه روز پیش

اره اصلا رابطه کامل نداریم، از انزالم جسارتا مطنئن بودم نزدیک واژن نبوده ولی هی گفتن پیشابم اسپرم دا ...

همه ی ما این مشکلاتو تو نامزدی داشتیم😂

حالا ما رابطه هم داشتیم ببین من چن بار سکته زدم

از استرس پریود نمیشدی😥

آره ۴ کیلو کم کردم از استرس،شبا ضربان قلبم بشدت میرفت یالا و گُر میگرفتم یوقتاییم حالت نفس تنگی یا حالت تهوع داشتم از استرس میگفتم دیدی حاملم ...هیچییی از عید نفهمیدم

همه ی ما این مشکلاتو تو نامزدی داشتیم😂حالا ما رابطه هم داشتیم ببین من چن بار سکته زدم

وای خداکنه دیگه پریودم عقب نیفته چون امکان دارم همین رابطه ی بدون دخولم نزارم داشته باشیم😂 والا بس که استرس کشیدم جدی باره بعدی کششو ندارم