2777
2789
عنوان

برا بچه دوم همسرمو میپچونم

1110 بازدید | 82 پست

حس بدی دارم ولی  واقعا شرایط روحی دوم ندارم اولیش سختی کشیدم. قایمکی قرص میخورم  حالا ال دیم کلی عوازض داره بدنم لک افتاده ولی از بچه بهتره بیست هشت سالمه ی دختر چهار سال نیم دارم مشکل مالیم ندارم ولی اعصااابم نمیکشه بچمم هی میگه داداش ابجی میخام!

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه آمادگیشو نداری اصلا زیر بار نرو

80 درصد سختیا و دردسرا برای مادره

بچه ها هم همشون تو اون سن از این حرفا میزنن

فقط و فقط خودتو در نظر بگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وقتی اعصابت کشش نداره اصلا بهش فکر نکن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه مشکلی نداری،برو روانشناس تکنیک های ریلکسیشن آرامش 

بچه ی دوم اکثرا راضین اوردن

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

بچه دوم خوبه واقعا ولی حاملگی سخته الان من باردارم اعصاب نمونده برام بچه اولمه انقدر کلافه ام دلم میخاد خودمو بکشم نمیدونم چ مرگم شده کسی هس عین من بوده باشه؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وقتی مشکل مالی نداری مشکلت چیه پرستار بگیر کمکی بگیر هفته ای یبار خونتو تمیز کنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تا وقتی اعصابت نکشید نیار

همسرم خیلی یهویی سه ماه اولزایمانم اتاقش جدا کزد محلم نمیداد الرژی پزوتین گاوی شیزذهی سختم بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حیفه بچت تنها بمونه، یه طب اسلامی برو تدابیرو انجام بده ان شاالله یه بچه اروم میاری کیفشو میبری

بچه من قطعا حساسیت پروتین گاوی داره  اصلا حوصله رژیم و جدا خوابیدن همسرم ندارم

اگه آمادگیشو نداری اصلا زیر بار نرو80 درصد سختیا و دردسرا برای مادرهبچه ها هم همشون تو اون سن از این ...

همسرم جلوگیری نمیکنه میگه خیلی زود باردار شی سال دیگس  چون بچه اولم سال طول کشید اما خب شاید زودتز شدم قطعی نیس و اینکه سر بچه اولم همسرم سه ماه اتاقش جدا کزد من طاقت نمیارم