2777
2789
عنوان

ایت الکرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 27 پست
منم میخونم واست عزیزم.

ممنون لطف میکنی خیلی گرفتارم انشالله خدا با دعای شماگره زندگیمو حل کنه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
ممنون لطف میکنی خیلی گرفتارم انشالله خدا با دعای شماگره زندگیمو حل کنه

انشالله مشکلتون حل میشه عزیزم 💜😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر عزیز خوندم براتون انشالله مشکل تون حل میشه شمام برای مریض من دعا کنین حالش خیلی بده شاید خدا ...

ممنون دوستم انشالله ک شفا پیداکنن براتون میخونم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
انشالله همتون حاجت رواشین 

ممنون عزیزم برات میخونم.حاجت رواشی

منم برات می خونم

ممنون گلم.برات خوندم انشالله حاجت رواشی.حال پدرتونم زودی خوب شه.

برات خوندم عزیزم ،إن شاء الله ک خیلی زودب حاجت دلت برسی گلم😘😘😃😃توام برام دعا کن

ممنون عزیزدلم برات خوندم انشالله سلامت باشی

ممنون گلم.برات خوندم انشالله حاجت رواشی.حال پدرتونم زودی خوب شه.

ممنون عزیزم ان شالله شمام هم حاجت روا بشی و به هرچیزی میخوای برسی

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

〖آثار فوق العاده خواندن آیت الکرسی بعد از هر نماز!〗

〽️ پيامبر فرمودند: هر كس آيه الكرسي را بعد از نماز بخواند هفت آسمان شكافته گردد و به هم نيايد تا خداوند متعال به سوي خواننده آيت الكرسي نظر رحمت افكند و فرشته اي را بر انگيزد كه از آن زمان تا فرداي آن كارهاي خوبش را بنويسد و كارهاي بدش را محو كند.

〽️ رسول اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: يا علي بر تو باد به خواندن آيه الكرسي بعد از هر نماز واجب. زيرا به غير از پيغمبر و صديق و شهيد كسي به خواندن آن بعد از هر نماز محافظت نمي كند و هر كس بعد از هر نماز آيه الكرسي را بخواند به جز خداوند متعال كسي او را قبض روح نمي كند و مانند كسي باشد كه همراه پيامبران خدا جهاد كرده تا شهيد شده است.

◇ در روايتي از امام باقر علیه السلام آمده است:

" هر كس آيه الكرسي را بعد از هر نماز بخواند از فقر و بيچارگي در امان شود و رزق او وسعت يابد و خداوند به او از فضل خودش مال زيادي بخشد."

◇ رسول اكرم فرمودند : هر كس آيه الكرسي را بعد از هر نماز واجب بخواند نمازش قبول درگاه حق مي گردد و در امان خدا باشد و خداوند او را از بلاها و گناهان نگه دارد. جهت نور چشم بعد از هر نماز دست بر چشم بگذارد و آيه الكرسي بخواند و بگويد :" اعيذ نور بصري بنور الله الذي لا يطفي"

◇ خداوند فرمود: كسي كه بعد از نماز واجبش آيه الكرسي بخواند خداوند متعال به او قلب شاكرين – اجر انبيا و عمل صديقين را عطا فرمايد و چيزي جز مرگ از داخل شدن او به بهشت جلوگيري نمي نمايد. مداومت نمي نمايد به آن مگر پيامبر يا صديق يا كسي كه از او راضي شده ام و يا شخصي كه شهادت را روزي او مي نمايم.

📚  مصابيح الدجى، ص 1029.

- لئالى الاخبار، ج 1، ص 208.

- قول ثابت، ص 41

☘🌸

🌱 @hayate_dobareh 🌱