من یه جاری دارم 3 ماه عقد کرده از یه شهر دیگه هست و این جاری 23سالش و اومده یه شهر غریب و برادر شوهرم 40سالش هست
بنده خدا خیلی عجله ای ازدواج کرد و کمتر از چهار هفته عقد کردن و اومد خونه مادر شوهر غیر نرمالم
که خیلی اهل دعوا کردن
براش خیلی عادی دختر مردم اذیت کنه تا زندگیشان به طلاق کشیده بشه با زندگی من و دو تا جاری دیگم هم همین کار کرده
برادر شوهرم قبل از این با یه زن بیوه دوست بود و همه جوره با هم بودن و میخواست بگیرش که مادر شوهر و خواهر شوهرم نگذاشتند و از ترس اینکه اون عقد کنه زود با این دختر عقد کردن
جاریم بعد از 2 ماه با تهدید به قهر خونه مستقل گرفت و از مادر شوهرم جدا شد و اون زن بیوه توی اینستا با عروس تماس گرفته و همه چیز گفته و عکس و پیام صوتی هاشون براش فرستاده
و این زن از چند لحاظ توی فشار شدید بود هم از طرف مادر شوهر و هم شوهرش و قهر کرد رفت
تا گفته نماند وضعیت مالی برادر شوهرم خیلی خوب هست اما همه مال و اموالش به اسم خواهر برادر هاش زده
عروس جدید این موضوع که فهمید بیشتر عصبی شد
قهر کرده میگه هم یه مغازه بزن به اسم من و همه اموالت هم بزن به اسم خودت و تا این کارها رو نکنی بر نمی گردم
و شوهر یکی از خواهر شوهر هام که 50سالش هست و مدت ها قاضی بوده و الان وکیل هست، تا حالا اصلا اسم عروس ندیده و خیلی از موضوعات اصولاً نمی دونه گفته بیاید کمک کنم تا طلاقش بدید
بچه ها میدونید من از چی ناراحت هستم چون دارن ظلم میکنند
از طرفی هم میترسم زیاد به برادر شوهرم اسرار کنم بره بیاره از اون دختر هایی باشه که میان مهریه میگیرن. و یا چیزی به اسمشون میزنن میرن
میدونی امشب خواهر شوهرم به شوهرم میگفته اگر تو هم بچه نداشتی راحت میشد زنت طلاق داد 😮