mahini84 مدیر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 68 عنوان رژیم آب | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست بچه ها جدیدا ی دختره رو تو اینستا دیدم میگه با رژیم آب خعلی وزن کم کرده و هنوز داره ادامه میده و واقعا تغییر کرده تاحالا امتحان کردید؟تجربه ایی دارید؟ 1404/01/29 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahini84 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 68 عزیزم اینکار اصلا خوب نیس معده کلی اسیب میبینه به علاوه اینکه بعد دو سه روز وقتی بخوای چیزی بخوری اص ... من همیشه میل دارم متأسفانه 😂
mahini84 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 68 همون سبزیجات قند دارن به هر حال. من بعد سه روز قندم رسید به ۴۰ داشتم میرفتم تو کما مرصی از راهنماییت💕حواسمو بیشتر جمع میکنم تو رژیم گرفتن:)✨
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 9109 خواهر من یبار ۲۰روز عیر اب چیزی نخورد الانه هم هرماه ۳روز غیر آب چیزی نمیخوره اگه بتونی عالیه منم شوهرم ۳روز نخورد شکمش کوچیک شد من نمیتونم ولی رژیم یه وعده خوری رو از دیروز شروع کردم ۱سالت در روز اجازه دارم هرچی بخورم و تا روز بعد چیزی نخورم غیر آب شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑
mahini84 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 68 خواهر من یبار ۲۰روز عیر اب چیزی نخورد الانه هم هرماه ۳روز غیر آب چیزی نمیخوره اگه بتونی عالیه منم شو ... بعد بیست روز چقدر کم کرد خواهرت؟
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 9109 بعد بیست روز چقدر کم کرد خواهرت؟ خیلی لاغرو زشت و سیاه شده بود 😅فک کنم یه ۱۵ الی ۱۸کم کرده بودالان رزیم ۳روزه اب میگیره و واقعا حجم رو کم میکنه وزنم که ۴کیلویی کم میشه شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑
mahini84 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 68 خیلی لاغرو زشت و سیاه شده بود 😅فک کنم یه ۱۵ الی ۱۸کم کرده بودالان رزیم ۳روزه اب میگیره و واقعا حجم ... 🥲انگیزه شد بگیرم
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 9109 🥲انگیزه شد بگیرم من خودم ندارم انگیزه ولی ماشالله خواهرم و دخترش عالین شده دختر۱۵ساله بر بستنی که تو خونه هس گریه میکنه که نمیتونه بخوره ولی رزژیمشو کنترل میکنهرژیم فستینگ داره ۱ساله ۱۰کیلو کم کردهخواهرم ۲۰ کیلو کم کرده کتوژنیک و رژیم آب و رژیم جی ام شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑