ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سر سفره مادرشوهرم برنج رو گاهی با قابلمه میاره کنار سفره خودش برا همه میکشه. اول هم برا پدرشوهرم. بع ...
مادر شوهر منم گاهی میاره سر سفره خودش میکشه برا من خدا شاهده بارها اندازه دقیقا یه مشت میکشه یه بار شوهرم دید خیلی تعجب کردم بشقابش رو با من عوض کرد مادر شوهرم انقدر حرص خورد
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند
برا خودتون که طبیعه. حالا اصلا قابلمه آوردنشم بگیم اوکی هست اینکه عروسا همیشه آخرن خب چرا آخه؟ اگه دامادشون باشه که بعد پدرشوهرم برا دامادشون غذا میکشه بعد نوه ها و پسرها و اخر هم عروسها😒