2777
2789
عنوان

میخام یه چیزی بگم🙈

251 بازدید | 9 پست

سلام مامانای گل خوبین؟ ی سوال داشتم؟!

کیا به کودک ی سالش شیرگاو محلی داده؟؟ من از ۹ماهگی میدم البته همیشه نه ها ماهی دو سه بار حتی شیر بزم دادم.الانم ک ۱۳ماهشه شبا نصف شیسه شیر بهش شیرگاو میدم ک راحتر بخوابع اخه شبا خیلی شیر خودمو میخوره

آذر ماهیا عشقن❤

شیر خر

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

شیر گاو بده بهش هیچ مشکلی نداره عزیزم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از دو سالگی که از شیر گرفتم تا یک سالم شیر گاو خورد😁توهین به شما نباشه عزیزم دوسال شیر منو خورد یه سال شیر گاو😂😂😂

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

والا اگه هم ضررکرد ما نفهمیدیم الان ده سالشه.بچه ها تو رشد قدی که میافتن خواهی نخواهی لاغر میشن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.