2777
2789
عنوان

درمان مسمومیت

61 بازدید | 9 پست

خانما چی برا مسمومیت خوبه؟؟؟ شوهرم مسموم شده چن بار رفته دکتر ولی بهتر نشد 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

دکتر رفته و بهتر نشده ؟؟ ما شربت ابلمیو میخوریم . یا اب و گلاب

میتونی اگ حساسیت نداره دمنوش اویشن و نبات بدی بهش

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکتر رفته و بهتر نشده ؟؟ ما شربت ابلمیو میخوریم . یا اب و گلابمیتونی اگ حساسیت نداره دمنوش اویشن و ن ...

نه چن بار هم رفته منتهی شکم درد داره میگه دوس دارم بالا بیارم ولی هیچی 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

نه چن بار هم رفته منتهی شکم درد داره میگه دوس دارم بالا بیارم ولی هیچی

عرق چهل گیاه یا عرق نعنایی چیزی بخوره

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

عرق چهل گیاه یا عرق نعنایی چیزی بخوره

ممنون عزیزم چشم

من زنحبیل دم میکنم حالت تهوع رو زود از بین میبره فقط زیاد دم نکن باعث سوزش معده میشه تو بعضی ها

ممنون گلم 

عزیزم، برای مسمومیت باید سریع به پزشک مراجعه کنید و درمان‌های پزشکی دقیق انجام بشه. اگر دارویی تجویز شده و اثر نکرده، بهتره دوباره به دکتر مراجعه کنید تا علت دقیق‌تر بررسی بشه. مسمومیت می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه، پس لازم هست که درمان زیر نظر پزشک باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!