2777
2789
عنوان

اگه بچه بي ادب داريد تا تربيت يادش ندادين بشينين خونه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 63 پست
بابا بچش اتاق خواب ميزبانو بهم ريخته يه ريز فحش ميده تخمه ميريزه شيرني رو فرش كرم طرف له ميكنه با لي ...

ببخشیدا اسی ،جاریت بیشعوره 😐🙏

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

پسرباشه 😐 آدم بچه نداشته باشه بهتر از یه موجود پررو و مردم آزاره که کسی هم چشمش رو نداره

یه بار دعوتشون نکردیم، مامان‌بزرگه اومد گفت روتون شد عروسم و نگفتید برا مهمونی، اومده بودن خونمون از کندن شلنگ بخاری بگیر تا خالی کردن جوهر خودکار روی در و دیوار و فحش چیزی دریغ نکردن ،یه معذرت خواهی هم زورشون اومد بکنن😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار دعوتشون نکردیم، مامان‌بزرگه اومد گفت روتون شد عروسم و نگفتید برا مهمونی، اومده بودن خونمون از ...

کلا دعوت نکن ،شده فک و فامیل دعوت نکن که اینم نیاد

کلا هرجا اون هست نرو و رک چندبار جلو جمع بگو آره چون بچه فلانی بی ادبه و میزنه نمیام و بچم روش اثر م ...

انگار نه انگار نفر اول تمام مهمونياس 

دو نفر شبي دعوتيو بخاطر وجود اين بچه رد كردن 

خواهرشوهرم بچش غش كرد چنان هلش داد روي سراميك خورد زمين 

گفت شبي دعوا داريم با همسرم 

جاريم برادرشوهرم به خودشون زحمت ندادن پاشت

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
یه بار دعوتشون نکردیم، مامان‌بزرگه اومد گفت روتون شد عروسم و نگفتید برا مهمونی، اومده بودن خونمون از ...

من عقدم اسی ولی بعد از ازدواج با خیلیا رفت و آمد نمیکنم ، فقط آدمای باشعور 

صد در صد از توی خونه یاد گرفتع بنظرم توی جمع هایی که هستن نرو بچت آسیب نبینه

سر اين بچه ميزد بچمو بعد بچه من نزده جاريم غوغا ميكرد 

بچه من كلا دست بزن نداره اصلا همه جا بي دفاعه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
توی اینجور مواقع متاسفانه والدین بچه رو تربیت نکردن و خود ما باید بچه رو تربیت کنیم ...

من موندم چطور روش ميشه از خونه ببره اينو بيرون 

همه جام نفر اول مياد نفر اخر پا ميشه

من موندم چطور روش ميشه از خونه ببره اينو بيرون همه جام نفر اول مياد نفر اخر پا ميشه

دیگه عادی شده براش 

وقتی بار اول بچه فحش داد یا یه حرکت اشتباه کرد به جای خندیدن باهاش برخورد میکردن اینجوری نمیشد 

🪐🪐🪐

بابا بچش اتاق خواب ميزبانو بهم ريخته يه ريز فحش ميده تخمه ميريزه شيرني رو فرش كرم طرف له ميكنه با لي ...

کسی نبود با این بچه یه کم بازی کنه آنقدر همه رو اذیت نکنه ؟ 

والدینش باید یا میان دورهمی بتونن بچه رو سرگرم کنن تا اینقدر با بقیه سر و کله نزنه، یا نیان فعلا تا بچه عاقل‌تر بشه 

من باشم اینحور مهمونیای شلوغ رو نمی‌رم حوصله ندارم هی بچه رو امر و نهی کنم و از بقیه معذرت خواهی کنم 

عزیزم این بچه درسته بی ادبه.ولی با تعاریفی که گفتی قطعا مشکلی داره.احتمال زیاد بیش فعالی داره.و غیرقابل کنترله.مادرش هم که اگر فقط میخنده پس بیخیاله.و اصلا متوجه نیست بچه ش نیاز به درمان داره

یه روز خوب میاد

کسی نبود با این بچه یه کم بازی کنه آنقدر همه رو اذیت نکنه ؟ والدینش باید یا میان دورهمی بتونن بچه رو ...

كسي جرعت نميكنه باهاش بازي كنه 

من به شخصه اجازه نميدم 

اون دوتا بچم اومدن بازي كنن كتك خوردن 

متاسفانه جاريم از اول همه مهمونيا تا نفر اخر هست تومهموني 

يكبار بچشو نميگه مامان نكن 

ازاد ازاد